Megalázta Lakatos Tibor ezredest a Fidesz, így hálálták meg a több hónapos szolgálatát

Meghiúsult a Népjóléti Bizottság szerdai meghallgatása, miután a kormánypárti képviselők egyike sem jelent meg az ülésen. Az ellenzék azért hívta össze a bizottságot, hogy megkérdezzék az Operatív Törzset a lélegeztetőgépekkel, az utóbbi napokban tapasztalt emelkedő/stagnáló megbetegedésekkel és a Bajcsy Zsilinszky Kórházban kialakult helyzettel kapcsolatban.

A Fidesz nem elég, hogy nem jelent meg az ülésen, még meg is alázta Lakatos Tibor ezredest, miután hagyta, hogy teljesen feleslegesen elmenjen a meghallgatásra. Lakatos velük ellentétben ugyanis megpróbálta komolyan venni a kötelességét, és egyedüliként az Operatív Törzs nevében megjelent az ülésen. Feleslegesen tette, a renitenskedő fideszesek miatt az ülés határozatképtelenné vált, így nem lehetett megtartani.

Szabó Tímea, a bizottság egyik ellenzéki tagja Facebook-oldalán azt írta a fideszesek viselkedéséről,

szégyelljék magukat, úgy tűnik, a Fidesz-KDNP szerint titkolnivalója van a kormánynak a járványkezeléssel kapcsolatban.

Nehéz elképzelni, hova tudna még süllyedni a Fidesz, egy dolog, hogy az ellenzéket és a magyar embereket levegőnek nézik, ehhez hozzászokhattunk már az elmúlt tíz évben, de az még tőlük is különösen aljasnak tűnik, hogy a sajátjaikból is bohócot csináljanak.

Szabó teljes bejegyzését itt megtekinthetik:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!