Elképesztő képek kerültek napvilágra – Mészáros a legrosszabbra számít?

Felreppent egy hír, miszerint Mészáros Lőrinc cégének bicskei birtokán páncélozott harci járművek vannak, ennek bizonyításaként pedig a Magyar Hang megkérte Hadházy Ákos független képviselőt, aki amúgy is rendszeresen készít légifelvételeket, hogy fotózza le az említett járműveket.

7S1FooQEFTaN9z7Zs
Forrás: Magyar Hang

Az elkészült képekkel pedig már bizonyíték is van arról, hogy két harci jármű található Orbán Viktor milliárdos barátjának birtokán.

A lap szerint az egyik egy BDRM–2-es típusú páncélozott harci felderítő jármű, a másikat azonban ponyva takarja, bár az látható a képen, hogy egy lánctalpas harckocsi.

Megkeresték a Mészáros csoportot, hogy megtudják, kinek a tulajdonában állnak a járművek, és, hogy mire használják azokat pontosan. Végül válaszul csak annyit közöltek:

“Magánterületen található ingóságokról nem áll módunkban tájékoztatást adni.”

A képet a független képviselő azzal a kísérővel osztotta meg közösségi oldalán: “Vagy ennyire félnek, vagy szeretnek katonásat játszani.”

Magyarázatot sajnos mi sem tudunk adni, de az mindenesetre igencsak elgondolkodtató, hogy vajon mi célból állhat két páncélozott jármű a birtokon?!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!