Majális helyett segítő akció: politikai párt ilyet még nem tett

Május 1-én az MSZP mindig jó hangulatú majálissal ünnepelt, de sajnos az idei évben a járvány beárnyékolja a baloldal hagyományos ünnepét. Azonban az MSZP politikusai megtalálták a módját, hogyan lehet jókedvű mulatozás nélkül méltón megemlékezni a munkás-ünnepről. A Magyar Szocialista Párt országgyűlési és önkormányzati képviselői

május 1-ig csaknem 12 tonna tartósélelmiszert fognak országszerte szétosztani,

valamennyi megyében a rászoruló családoknak. Mindezt Molnár Zsolt, az MSZP  fővárosi elnöke közölte hétfői online sajtótájékoztatóján. Elmondta: a párt rendhagyó és szokatlan módon készül május 1-jére és Anyák napjára,  mert a járvány okozta jelenlegi egészségügyi krízishelyzetben egyre nő az éhezők száma világszerte.

A politikai pártok közül másnál nem tapasztalható ekkora mértékű segítség. Mindez annak köszönhető, hogy a Magyar Szocialista Párt képviselői sem a mostani, sem az előző képviselői tiszteletdíj emeleést nem vették fel, hanem létrehozták a Szolidaritási Alapot, és az emelést ebbe fizették be. A mostani akció fedezetét is a Szolidaritási Alap adja.

Ezena héten folyamatosan pakolják fel a teherautókat az MSZP Villányi úti központjában, amelyekkel a kiszállítják a hétvégéig az adománycsomagokat.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!