Mészárosnak feladták a leckét, most kiderül, hogy hazafi-e, vagy csak egy utolsó senki!

A múltheti bejelentés, miszerint a kórházi ágyak 60 százalékát , 36 ezer ágyat fel kell szabadítani, ha törik, ha szakad, sokaknál kiverte a biztosítékot. Sok beteget és családjukat hozott lehetetlen  helyzetbe, mikor magatehetetlenül, kezelésre szorulva kellett elhagyniuk a kórházat.

“Nem az ápolásra szorulókat kellene kitenni az utcára, hanem megnyitni a közpénzből szerzett Tiborcz villákat és Mészáros szállodákat!”

Mit művelnek az egészségügyben? A hétvégi kórházi vezetői kirúgások indulatai után sorra jönnek azok a választói segélykiáltások, amelyek arról szólnak, hogy az alapellátás és a szakellátás nem működik megfelelően, a nem koronavírusos súlyos betegeket szó szerint kirakják a kórházakból.

Mit művelnek maguk, Fideszesek?

A miniszterelnök most ne a rokonok, haverok zsebét tömje, most ne az ő vagyonukat mentse, hanem adjon végre több pénzt az embereknek, több pénzt a vállalkozásoknak és több pénzt az önkormányzatoknak! – írja az MSZP Facebook oldalán.

Nem a levegőbe beszélnek, van már erre jó példa: a magyar piacon is aktív ingatlanfejlesztéssel foglalkozó CPI Group ajánlotta fel az összes csehországi szállodáját, a betegek elszállásolására. De van már magyar példa is, a harkányi Baranya Hotelt ajánlotta fel az Operatív Törzs járványügyi munkájának támogatása céljából Nagy Elek, a cég igazgatótanácsának elnöke, a 105 szobás Hotelt teljes kapacitásával és szolgáltatásaival az Operatív Törzs karanténkórházként is használhatja a védekezés során.

Most kiderülhet Mészárosról, hogy vajon igazi hazafi-e, vagy csak fejőstehénnek nézi az országot!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!