Itt a példa! Így kell bánni a fideszes propagandistákkal!

Úgy tűnik, sokan félreismerték Karácsony Gergelyt. A főpolgármesterrel kapcsolatban sokan attól féltek még az önkormányzati választás előtt, hogy nem lesz majd eléggé erélyes és kemény a Fidesszel szemben, mert nem elég harcos típus. Ám amióta Karácsony nyert,  nap mint nap rácáfol erre: nemrég a helyi iparűzési adó tervezett változásainak terve miatt szállt bele keményen a kormányba, most pedig a Hír Tv neonácik felvonulását mosdató és az antifasiszta ellentüntetőket támadó tudósítása miatt hozott példaértékű döntést:

A főpolgármester kijelentette: ő és munkatársai mostantól bojkottálják a Hír Tv-t!

Karácsony Gergely a Hír Tv kitörésnapi riportjára válaszul a Facebook oldalára szó szerint ezt írta: „Amíg a Hír TV nem kér bocsánatot a neonácikat mosdató, az antifasiszták tevékenységét megkérdőjelező riportjáért, addig sem én, sem a főpolgármester-helyettesek, sem a Főpolgármesteri Hivatal munkatársai nem adnak nyilatkozatot a Hír TV-nek, és nem is teszünk eleget semmilyen meghívásuknak.”

Budapest főpolgármestere még azt is hozzátette, hogy erről a döntéséről levélben értesítette Répásy Bálintot, a Hír TV vezérigazgatóját. Karácsony egyébként egy korábbi posztjában már elég rendesen helyre tette a Fidesz propagandistáit: „Hová jutottunk, hogy egy önmagát Hír TV-nek nevező tévécsatorna a budapestiek nyugalmát megzavaró, milliókat elpusztító ideológia iránt nosztalgiázó neonáci hordákat megemlékezőknek nevezi, míg hazánk demokratikus hagyományait óvó állampolgárainkat, az antifasiszta felvonulókat az őket megzavaróknak? A kormány kegyeit kereső propagandaadó már így akar tetszelegni? Már ez az elvárás? Budapest nem ilyen város, Magyarország pedig nem ilyen ország, bárki is próbálja az ellenkezőjét terjeszteni!

Persze, mondhatják erre páran, hogy Karácsonyt eddig sem hívták sokat a Hír Tv-be és ezután sem fogják. Ám az már elég kemény arculcsapás lesz a fideszes propagandistáknak, amikor

a sajtótájékoztatókon levegőnek nézik őket, a kérdéseikre nem kapnak választ és így semmilyen, Budapestet érintő ügyben nem juthatnak semmilyen információhoz első kézből.

Hasonló egyébként már volt, amikor a 2018-as választás előtt az MSZP bojkottálta a manipulált „álomvalóságot” bemutató fideszes propagandamédiumokat. Orbán médiája akkor azt is nagyon nehezen viselte. A sajtótájékoztatókon szabályos hisztiket csaptak, amiért nem válaszoltak nekik – ezzel is emlékeztetve mindenkit, hogy kik is ők és kiket szolgálnak.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!