Alattomos technikák: “mestertervet” eszeltek ki Gyurcsány eltávolítására

Fotó:24.hu/Karancsi Rudolf

Gyurcsány Ferenc éppen vasárnap tartott évértékelője, előtt a Youtube-on elérhetetlenné vált a csatornája, pedig a terv az volt, hogy ott élőben közvetítik az eseményt. Ez a kép fogadja most is azokat, akik megkívánják nézni az oldalt:

gyf youtube fiok

“Ezt a fiókot megszüntettük, mert harmadik felektől több alkalommal szerzői jog megsértésére vonatkozó panaszt kaptunk a felhasználó által közzétett anyaggal kapcsolatban”

Gyurcsány az utóbbi hónapokban kezdett vlogolni, valószínűleg ez csípte sokak szemét. Videóiban sok esetben külső betéteket, film- és sorozatrészleteket is felhasznált, de elképzelhetetlennek tartjuk, hogy a profi csapattal rendelkező ex-miniszterelnök szerzői joggal védett anyagokat engedély nélkül használt volna fel.

Inkább arra gyanakszunk, hogy az évértékelő előtt a Fidesz komment hadserege elkezdte panaszokkal bombázni a Youtube-ot, aki a kivizsgálásig inkább szünetelteti a csatorna elérhetőségét.

A Demokratikus Koalíciónál egyelőre nem tudják, miért történt a tiltás, de ígérik, felveszik a kapcsolatot a videószolgáltatóval oldallal.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!