Kövér szerint egy “halálosztó különítmény” az ellenzék

Kövér László oldala / Facebook

Azt tudtuk Kövér László házelnökről, hogy elég szélsőséges gondolatai vannak, amiket nem is szokott véka alá rejteni. Valószínűleg hosszas tanulmányokat lehetne írni róla, hogy miként jutott el ez az ember a valóság olyan szintű torzításához, mint senki más ebben az országban. Sokan vannak a Fideszben, akik pusztán politikai számításból hasonló mondatokat böfögnek a kamerába, de sajnos Kövérről azt gondoljuk, hogy a ő valóban el is hiszi amit mond, meggyőződésből teszi.

Erre nincs jobb bizonyíték, mint a legutolsó, Mandinernek adott interjúja, amiben a következőket mondja a momentumosokról, Jakab Péterről és Tordai Bencéről: “A mi oldalunkon sokan lebecsülik ezeket a fiúkat és lányokat, akik

valójában semmiben nem különböznek a Lenin-fiúktól, csak nem vörös, hanem lila vagy szivárványos zászló alatt vonulnak.”

Nos, a Lenin-fiúk az 1919-es magyarországi Tanácsköztársaság alatt a Forradalmi Kormányzótanács politikai karhatalmi különítménye volt a vörösterror hónapjaiban, egy 200 fős, kegyetlenségéről híres halálosztó különítmény. Ha valaki azt gondolná, hogy Kövér ezzel nincs tisztában, akkor téved, mert az interjúban világosan megmondja, tudja miről beszél: “száz éve Korvin Ottó és Szamuely Tibor, akiknek a neve összeforrt a magyarországi vörösterrorral, huszonöt, illetve huszonnyolc évesen akarta megmondani, hogyan kell élni – minden hagyományt leköpve, minden társadalmi normát félrerúgva – egy ezeréves országban. Akinek pedig nem tetszett, felakasztották az út menti fára, vagy belelőtték a Dunába.”

Tehát, Kövér elmeháborodott fejében a mai ellenzék fiatalabb korosztálya nem más mint egy gyilkos banda,

aki minden további nélkül megölné a vele egyet nem értőket! Az ezzel a baj, hogy nem tudom, érdemes-e egyáltalán billentyűzetet koptatni Kövér László miatt, mert ez már az a pszihózisnak az a szintje, ami tényleg gyógykezelést igényel, nem pedig parlamenti elnöki pulpitust.

Javasoljuk, hogy olvassa el Kövér a legújabb “Nemzeti Alap Tantervet”, hogy kiderüljön neki is, ki akarja megmondani az embereknek, hogy hogyan kell élni, és miről mit kell gondolni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!