Ismét megmutatkozott, milyen egy vérbeli fideszes valójában!

Elképesztő milyen mélységbe süllyedt Vigh László fideszes országgyűlési képviselő, aki Facebook oldalán osztott meg egy képet, melyen kinézetük alapján állítja szembe a fideszes képviselőnőket az ellenzéki képviselőnőkkel – közölte a 444.hu.

A kép minden kétséget kizáróan arra utal, hogy a fideszes képviselőnők szépek és jó lelkűek, az ellenzékiek pedig ronda nőket sorakoztat fel, ami a lelküket tükrözi.

A mém szerzője, az “Apa mondta”, egyértelműen egy erősen kormánypárti értékeket valló, konzervatív oldal, ami a kép fölé az írta megjegyzésként, hogy

“Az ellenzék boszorkánykonyhájában úgy tűnik boszorkányban nincs hiány. Ahogy Lázár János mondotta vala: “Kell még mondanom valamit Ildikó”? “.

Természetesen ha valaki szeretne erre a szintre süllyedni, mint a mém kitalálója, vagy mint Vigh László fideszes országgyűlési képviselő, akkor könnyűszerrel találhatna Szabó Tünde sportért felelős államtitkárról, Novák Katalin családügyi államtitkárról, Szentkirályi Alexandra kormányszóvivőről és Rácz Zsófia fiatalokért felelős helyettes államtitkárról is olyan képeket, melyen nem a legelőnyösebb oldalukat mutatják.

Időközben pedig a fideszes országgyűlési képviselő eltávolította a bejegyzését, ám az internet nem felejt, a bejegyzéséről készült kép továbbra is megtekinthető:

7PYhIEFTzrDk8oCvs

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!