Megtalálta a Fidesz Karácsony Gergely kihívóját? Nem sokat vártak a színrelépéssel

FORRÁS: MTI/KOVÁCS ATTILA

Vitézy Dávidot nem kell bemutatni, hiszen egészen fiatal kora óta Budapest tömegközlekedése és a BKV körül forgolódott, már 15 évesen a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület alapító tagja volt. Később 2007 és 2009 között a BKV felügyelő bizottságában dolgozott, majd 2010-től 2014. december 4-ig a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója, 2015 februárjától a közösségi közlekedés fejlesztését felügyelő miniszteri biztos volt. 2016 januárjában a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum megbízott főigazgatója lett.

Szakmai ismeretihez nem fér kétség, még Karácsony Gergely főpolgármester is számolt volna vele, a főpolgármester abban bízott, hogy Vitézy pályázni fog a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) élére. Azonban mást eszeltek ki a Fidesz agytrösztjei.

Létrehoztak egy teljesen felesleges, nyilvánvalóan a főváros autonómiáját kijátszó, gyengítő intézményt,

amire semmi szükség, gyakorlatilag egy alternatív városházát hoztak létre a Budapest Fejlesztési Központ felállításával, aminek a vezérigazgatója Vitézy Dávid lett. Ebben a pozícióban gyakorlatilag korlátlan média megjelenésre van alkalma, és komoly alkukat kényszeríthet a fővárosra.

Vitézy döntött, a BKK irányítása és a budapestiek szolgálata helyett a saját főpolgármesteri kampányát választotta!

Szakértelme akár alkalmassá is teheti a posztra, de mint tudjuk, manapság a Fideszben nem a szakértelem az elsődleges kiválasztási szempont, hanem a hűség Orbánhoz. Vitézy ezen a területen sem áll rosszul, hiszen bár nem vérszerinti, de

rokona Orbán Viktornak,

féltestvére Orbán Viktor unokatestvére anyai ágon! Míg Angliában épp most bomlik fel a királyi család nálunk most kezdik el építeni a dinasztiát…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!