Karácsony Gergely az M1 riport után elvesztette a türelmét – ez már neki is sok volt

A média történeti pillanatnak is felfogható köztévés főpolgármesteri interjú után nem ért véget még Karácsony Gergely aznapi programja. A stúdióból a Máltai Szeretetszolgálat meghívására az általuk üzemeltetett hajléktalanszállókat nézte meg, többek között azt is, amelyik a már más intézményből kiszorultak számára tartanak fenn.

Az interjú során példás türelmet mutató főpolgármesternek az itt látottak azonban már soknak bizonyultak, és ő is elvesztette a türelmét! Ahogy írja:

A türelmemet, amire nagy szükségem volt a köztévé stúdiójában, ott, a hajléktalanszállón veszítettem el.

Szembesülve azzal, hogy a közpénzből fizetett propagandagépezet számára ezek a nehézsorsú emberek is csak statiszták az aktuális gyűlöletkampányhoz.”

Szembesülve a kegyetlen valósággal, a főpolgármester azt is kifejtette, hogy miként kellene viselkednie egy igazi közszolgálati televíziónak, mert a hajléktalanok helyzete „is része annak a magyar valóságnak, aminek feltárásán többek között a mi közös pénzünkből fenntartott közmédiának dolgoznia kellene. Bemutatni azt a mérhetetlen szenvedést, amin ezek az emberek átestek, és átesnek nap nap után. Nekik is dolguk lenne feltenni a kérdést, hányszor kellett volna valakinek, az államnak, önkormányzatnak, egyháznak, bárkinek kinyújtania a kezét, megállítani a mélybe zuhanásukat. Dolguk lenne azzal is, hogy megmutassák a szociális munkások erőfeszítéseit, azokat a fantasztikus embereket, akik ebben a lehetetlen helyzetben is mindent megtesznek értük.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!