Családok tönkretételéhez asszisztált Áder, hogy kiszolgálja a gazdáját

Áder János végleg elvesztette köztársasági elnök jellegét. Nem mintha nem lett volna méltó utóda smitpálnak eddig is, de legutóbbi akciójával újabb mérföldkövet állított fel a köztársasági elnök intézményének történetében.

Mint írtuk, aláírta és elrendelte  annak a TB törvénynek a kihirdetését, melynek veszélyeire az egész orvostársadalom, és Karácsony Gergely is felhívta a figyelmét, és kérték, hogy ne írja alá. Válaszul Áder nemcsak aláírta, hanem kommentálta is a vitát, és durván nekiment a kritizálóknak, így a Magyar Orvosi Kamarának és a szakszervezeteknek. Ennél is nagyobb baj, hogy

Áder az indoklásában egyszerűen hazudott!

“A törvénymódosítás nem érinti a sürgősségi ellátást és a mentést. Erre továbbra is – úgy, mint eddig – mindenki jogosult marad” – írja a köztársasági elnöknek ezentúl nem szólítható személy. Éppen csak egy dolgot nem tesz hozzá, mégpedig azt a nem elhanyagolható tényt, hogy

a sürgősségi ellátás és a mentés költségeit utólag meg kell fizetniük,

akik kiesnek a rendszerből. Ez pedig, egy baleset esetén pár ezer forintos elmaradás miatt akár milliós nagyságrendű számlát is jelenthet! Van egy szó, amit nem ismernek a Fideszben, ez pedig a szolidaritás. A társadalombiztosítás pontosan ezen a társadalmi szolidaritáson alapul, ami azt jelenti, hogy nem engedhetjük meg, hogy családok menjenek anyagi csődbe amiatt, mert valakik csalnak a befizetéseikkel.

A csalókat, azokat akik fejőstehénnek nézik az államot, meg kell büntetni, de nem annak az árán, hogy maga hibáján kívüli okok miatt bárki is kiessen a rendszerből. Még egy szó, amire felhívnám a Fidesz és Orbán figyelmét: emberség. Ízlelgessék, próbálják megtanulni és használni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!