Micsoda égés! Saját magát mocskolta Bayer Zsolt!

Akkorát égett Bayer Zsolt, hogy arra nincsenek szavak! A Fidesz 5. számú párttagkönyvének tulajdonosa ugyanis olyasmiért gyalázkodott, amiről kiderült, hogy korábban ő maga is ugyanazt mondta!

Az eset a Hír Tv Sajtóklub című műsorában történt, ahol Bayer a többi fideszes propagandistával, Huth Gergellyel, Bencsik Andrással és Gajdics Ottóval azon háborgott, hogy Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd politikusa azt mondta: jó lenne Trianon 100. évfordulójáról a környező országokkal közösen megemlékezni. A politikus szerint az ugyanis nem jó, ha a Fidesz kisajátítja ezt az évfordulót: „Ennek a megemlékezésnek elemének kellene lenni, hogy valahogy a szomszédos országokat is bevonjuk. Nyilván nagyon nehéz, hiszen a románoknál, horvátoknál ami nálunk gyásznap, az náluk ünnepnap. Ebből a szempontból nehéz ezt összehozni, de ezt a kihívást kell teljesíteni.”

A közös megemlékezés ötletétől Bayerék teljesen kiborultak.

Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője szerint „itt a bizonyíték arra, hogy aki megtanul magyarul, még nem lesz magyar”. Gajdics Ottó, a Karc FM vezetője úgy vélekedett, hogy ez a javaslat a politikai korrektség „elmebeteg ostobasága”. Szó szerint így fogalmazott:„nem értik a mi fájdalmunkat, nem értik a mi problémáinkat Trianonnal kapcsolatban, ezért aztán ki akarják hajítani az egészet a vödörbe.” Az utána megszólaló

Huth Gergely kijelentette: Kocsis-Cake Olivio nem is magyar, „Soros Györgyék őt küldték a nyakunkra.”

Huth szerint „nem várjuk el tőle, hogy megértse, hogy miről szól Trianon”, majd hozzátette: „Trianont azt hadd ünnepeljük már meg magunkban, és hadd fájjon nekünk úgy, ahogy az fáj.” Bencsik ezt azzal fejelte meg, hogy szerinte Kocsis-Cake „hülye szegény”, majd hosszasan viccelődtek, hogy vajon mit kapna Erdélyben a Párbeszéd politikusa a javaslatáért. Bayer Zsolt például így fogalmazott: „Olivio, ott, kint kell ezt elmagyarázni, nem nekünk, mi hülyék vagyunk, nekik, légyszi, Csíkkarcfalván a vendégem vagy egy sörre, marha, barom!”

Mindez a mocskolódás persze még nem lenne kirívó, csakhogy pár órával később beütött a mennykő:

Kiderült, hogy Bayer Zsolt 2017-ben még ugyanazt javasolta, mint amiért most a Párbeszéd politikusát gyalázták!

Bayer két éve a Partizánnak kijelentette, hogy ő lenne a világ legboldogabb embere, ha Trianon 100. évfordulóján együtt emlékeznének meg Magyarország és a környező országok képviselői.

Bayer szó szerint ezt mondta: „Ha lenne egy ilyen aktus a századik évfordulón, én így kisimulnék lélekben.”

Sőt, Bayer Zsolt még azt is vállalta Gulyás Márton kérésére, hogy a kormánynál is képviselni fogja a közös megemlékezés ügyét.

Vagyis ami miatt Bayer most mocskolódott, azt két éve még ő maga is úgy gondolta, és ha ide kattintanak, ezt még videón is megnézhetik (a kérdéses rész 1 óra 10 percnél kezdődik).

A Bayer által eldobott fekália az ő nyakába hullott vissza. Ezt pedig sehogy sem tudja kimagyarázni.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!