Beindult az önmarcangolás a Fideszben – egyre több a kritikus hang

Országosan látszik, hogy a Fidesz mint párt egyáltalán nem tudta feldolgozni, hogy az önkormányzati választáson elvesztett több jelentős pozíciót. Egyre inkább jelennek meg azok a kritikus hangok, amik eddig elképzelhetetlenek voltak a Fideszben.

Összeszedtünk önöknek néhányat egy csokorban az elmúlt hónap terméséből, ami többb, mint amit az előző tíz évből tudnánk idézni:

  1. Tarlós István: “Most nem csak saját magam irányítottam. Voltak olyan elemei, amikkel egyetértettem, voltak olyan elemei is, amikkel nem. Ugyanakkor hiányoztak az én módszereim közül bizonyos elemek. De ezen utólag már fölösleges rágódni. Talán akik az aktív politizálást folytatják, azoknak mindkét oldalon érdemes bizonyos tanulságokat levonni. Elsősorban talán a kommunikáció tekintetében.
  2. Ughy Attila (volt XVIII. kerületi polgármester): ha egy nagy rendszer elkényelmesedik és kevés kontrollmechanizmust épít be ilyen helyzetekre, akkor a most tapasztalt következményekkel kell számolnia.”
  3. Pócs János: “Meglepődtem, talán az sem túlzás, hogy padlóra kerültem, de hát ebből kell felállni, a választóknak az üzenetét meg kell érteni.”
  4. Bayer Zsolt: “Katasztrofális vereség született, nem dughatjuk homokba a fejünket, szerintem baj van.
  5. Bencsik András: „akárki és bárki legyőzheti a Fideszt
  6. Cser-Palkovics András: “Nem értettem a budapesti kampányt, ami folyamatosan Karácsony Gergely alkalmasságának vagy alkalmatlanságának a kérdéséről szólt. Én egyetlenegyszer sem minősítettem a politikai ellenfelemet. A demokráciában a választók feladata az alkalmasság megítélése, nem a mienk.

Vajon elmondták Orbánnak, mit beszélnek a fideszesek a háta mögött?

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!