Rácsapták az ajtót az új polgármesterre az irodájában – rettegnek az eddigi kiskirályok

A 24.hu-nak adott interjújában Ferencváros újonnan megválasztott polgármestere, Baranyi Krisztina árulta el, hogy

amikor először bekopogott új irodája ajtaján, rácsapták az ajtót!

Alapvetően érdekesen indult az átadás-átvétel, hiszena hivatal munkatársait valamiért szabadságra küldték, ez a hivatalban lévő jegyző megtehette.

Baranyiék azért is keresték fel a polgármesteri hivatalt, hogy megakadályozzák az ott tárolt iratok, szerződések kihordását vagy megsemmisítését. Ekkor történt az a nehezen értelmezhető jelenet is, hogy Bácskai titkárságának vezetője egy pillanatra ajtót nyitott nekik, majd azonnal kizárta őket. Miközben, ezt nem tehette volna meg, a régi polgármester mandátuma vasárnap éjfélkor lejárt, már semmilyen jogkörrel nem rendelkezett.

Nem hiába uralkodott el a félelem a Ferencvárosi eddigi kiskirályokon, ugyanis Baranyi elmondása szerint öt éve figyeli a kerület és a hivatal működését, és darabszámra tudja, kikkel nem lehet majd együttműködni –

kik azok a kulcspozícióban ülő fideszes kiskirályok, akik végtelenül lojálisak a kormánypárthoz,

esetleg rajta is vannak a párt fizetési listáján.

Az új polgármester a vasárnap leleplezett, választási csalás gyanúját felvető esetet sem fogja annyiban hagyni, amikor egy jól szervezett, autókonvojban mozgó csapat a jelek szerint fizetés ígéretével manipulált szavazókat a IX. kerületben.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!