Rendkívüli: Rendőrök szállták meg az ellenzék kampányirodáját! Folyamatosan frissített videókkal!!!

Folyamatosan frissítünk! Most kaptuk a hírt, hogy

házkutatást tart a rendőrség Pikó András kampányközpontjában!!!

Pikó és több kollégája a helyszínen van, a kampányfőnökét Udvarhelyi Tesszát épp most hallgatja ki a rendőrség. Mint ismert a “független” Magyar Nemzet hétfőn azzal vádolta meg Pikóékat, hogy visszaélnek a választópolgárok adataival, és másolják az ajánlóíveket.

A Magyar Nemzet egy olyan fényképre alapozza az állításait, miszerint „csalással, törvénytelen eszközök igénybevételével készül az önkormányzati választásokra a fővárosi ellenzék”, amin az látható, hogy a kampánycsapat ellenőrzi az íveket.

“Az összesen 12 egyéni választókerületi jelölt és a polgármesterjelölt számára kiadott összesen csaknem 1400 ajánlóívet kezeltünk az elmúlt napokban, ezek aktivistáknak történt kiadását, vissza hozatalát és átvételét egy elektronikus felületen vezettük. Ez a nyilvántartás kizárólag arra vonatkozik, hogy mely önkéntesünknél hány darab aláírásgyűjtő ív volt, ebből mennyit juttatott vissza, kinek adta át és mennyit kellett még visszahoznia, mielőtt leadjuk az ajánlásokat” – mondta a kampányfőnök.

Későb kiderült, hogy az aktivisták részére kialakított Facebook csoportba épült be egy kamuprofil segítségével egy fideszes kém, aki lementette a képet. A teljes történetet ITT olvashatja el, hogyan építi ki az internetes kémhálózatát a Fidesz.

Érdekes módon, az egyébként Fidesz közeli ügyekben igencsak lomha rendőrség azonban most gyorsan lecsapott, próbálva megfélemlíteni az ellenzéket. Pikó azonban elmondta:

“a vizsgálatok elé tiszta lelkiismerettel állunk, a kampánycsapatunk tevékenysége minden szempontból törvényes, senki semmilyen személyes adatát az ajánlóívekről nem rögzítettük.”

Az alábbiakban láthatnak két, a helyszínen készült videót:

19:34: Pikó András

 

20:27: Megérkezett Karácsony Gergely is:

21:49 Pikó András bement az irodába, de a rendőrök kiküldték:

70271958 364349521141300 7792131660715130880 n

21:15 A rendőrök elhagyják az irodát

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!