Internetes kémhálózat épülhetett ki: kamuprofilokkal szerez információkat a Fidesz?

Vajon mit magyaráz ennyire Kubatov a főnöknek?

Fideszes beépített embert talált a kampánycsapatában – mondta Pikó András az ellenzék józsefvárosi közös polgármester-jelöltje, a Klubrádió volt riportere a Megbeszéljük című műsorban.

Az interjúban elárulta azt is, hogy  az aktivisták számára fenntartott zárt facebookos oldalra ki tett bejegyzésének kiszivárgása után, már tudták, tégla van a csapatban. Az is tény, hogy a Fideszhez került az a szintén a támogatói csoport számára közölt kép is, amelyen a segítők épp a beérkezett ajánlóíveket ellenőrzik, hogy biztosan megfeleljenek az előírásoknak, később a Fidesz ezzel vissza is élt, és elkezdte beindítani a hazugsággyárat.

Most azonban már arra is fény derült, hogy valójában nem a szűk kampánycsapatban volt áruló, hanem

a kampánycsapat munkájához kapcsolódó, zárt Facebook csoportba épült be kamuprofillal a fideszes kém!

Ide, egy lazább szűrés után mindenkit örömmel fogadtak aki jelentkezett, hogy szeretné Pikó Andrást támogatni. Így kerülhetett be a csoportba a magát Mata Viviennek kiadó, lopott profilképpel rendelkező fideszes.

Úgy tűnik, hogy a profil az évek során szisztematikus munkával, oldal kedvelésekkel, ismerősnek jelölésekkel beépült számos baloldali, budapesti, kifejezetten józsefvárosi közösségbe. A profilt felépítő háttérember, ott bukott le, hogy érdeklődési körnek megadta azt a a Tordas SE-t, amelynek az elnöke Farkas Örs, Kocsis Máté korábbi kabinetfőnöke, a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ korábbi igazgatója.

Furcsa vagy nem, rakják össze önök a képet. Egy biztos, legyen mindenki óvatos a közösségi médiában, és ne jelöljön vissza soha senkit, akit tényleg nem ismer személyesen, még ha sok közös ismerős is látszódik a profilban.

Úgy látszik, a Kubatov-lista után újabb fegyverrel támad a Fidesz kampánygépezete.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!