Érzi a vesztét a Fidesz – Elkezdték támadni az ellenfeleiket

Fotó: Szecsődi Balázs/Miniszterelnöki Sajtóiroda/MTI/MTVA

Közeleg az őszi önkormányzati választás, így egyre jobban egymásnak feszülnek a pártok. Az ellenzék egyre több helyen állapodik meg egyetlen közös jelölt indításában, így a Fidesz egyre jobban érzi a vesztét.

Tudják, ha sikerül mindenhol egyetlen jelöltet indítania az ellenzéki pártoknak, nekik elég kevés esélyük marad a győzelemre.

Épp ezért szokásukhoz híven, a kormányzó párt támadásba lendült. Ismeretes mondás, “a legjobb védekezés, a támadás”. Ezt az elvet követve szokta a Fidesz szisztematikusan karaktergyilkossággal elintézni politikai ellenfeleit, azonban most nem egy-egy ember ellen kell küzdeniük, hanem szinte a teljes ellenzék ellen.

Ennek pedig egyetlen módja, hogy nem személyeket támadnak be, hanem a teljes pártot.

Így tett például Gulyás Gergely, aki egy falunapra volt hivatalos, és ahol beszédet is tartott – közölte az atv.hu. A Miniszterelnökséget vezető miniszter kijelentette:

“Az MSZP, mint ellenfél, már nincs a pályán.

Ez jó példa arra, hogyha nem a választópolgárok szolgálatában állnak, a nagy politikai erők is hogyan tudnak megszűnni, eljelentéktelenedni, észrevétlenné válni. Ami egyszerre győzelem és öröm, az mindannyiunk számára figyelmeztetés is.”

Ez persze akár lehetne igaz rájuk is, hisz nem a népet, nem a választópolgárokat szolgálják, hanem saját baráti körüket gazdagítják, helyezik jó pozíciókba.

Az MSZP pedig Gulyás kijelentésére azt tanácsolja a Miniszterelnökséget vezető miniszternek, hogy ne az ellenzékkel és azon belül is a szocialistákkal foglalkozzon, hanem az egészségüggyel, a Microsoft-botrány magyar szálaival és a 82 milliárdos autóbeszerzéssel.

Tehát jelenleg a Fidesz a bukás elkerülésének egyetlen módját abban látja, hogy politikai ellenfeleit lejáratja, és megpróbálja leírni a választópolgárok előtt.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!