Slamasztikába került Áder, csendben tették parkolópályára

MTI Fotó: Máthé Zoltán

A nagy aláíróművész egyre jelentéktelenebb figurája lett a magyar közéletnek. Bár meg lett volna a lehetősége többször is, hogy Orbán ellensúlyaként akár az ellenzéki szavazók szimpátiáját is kivívja, ő nem így döntött.

Olyannyira parkolóvágányon van a köztársasági elnöknek hívott fideszes pártkatona, hogy már a haverok sem jelentkeznek nála pénzért. Pedig nem keveset, 250 millió forintot szeretett volna odaadni a Áder János nevéhez köthető Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány. Legalábbbis ekkora összegre írtak ki nyílt eljárásos pályázatot, rendezvényszervezői tevékenységre.

Ám valószínűleg senki nem jelentkezett a pályázatra,

még a haveri cégeket is hidegen hagyta Áder erőlködése a klímavédelem területén. Legalábbis erről tanúskodik az az uniós közbeszerzési dokumentum, amelyben kitolták a jelentkezés határidejét, augusztus 2-áról augusztus 21-ére, valamint már nem kell  egy kormányrendelet alapján igazolnia a „minőségbiztosítási szabványoknak való megfelelőséget” és eltörölték az ISO 9001 minőségbiztosítási tanúsítvány meglétét is.

Talán így még valamelyik NER lovag majd lehajol ezért az aprópénzért, mosolyt csalva Áder arcára. Ja, nem. Az lehetetlen küldetés.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!