Bayer szónoklatát lassan már az egykori náci németek is megirigyelnék – ilyen durva szavak még sosem hangzottak el Tusványoson

Tegnap tartották a fideszes publicisták kerekasztalát Tusványoson, ahol többek között a szofisztikált stílust messziről kerülő Bayer Zsolt volt a legünnepeltebb. A beszélgetés címe “Kell és lehet publicisták kerekasztala” nevet kapta, a felszólalók pedig arra keresték a választ, mit kell és lehet tenniük 2019-ben a Kárpát-medencében a magyarság és Európa érdekében – közölte a 444.hu.

Pesty László volt az első felszólaló, aki bevezetőként a migráció veszélyeiről beszélt, majd arról a brüsszeli nyomásról, melynek következtében elárasztanák Európát migránsokkal. Kiemelte, hogy Párizsban már 1986-ban is voltak olyan utcák, ahol csak fekete ruhás muszlim férfiakat lehetett látni tőrrel az oldalukon.

Később azt is hozzátette, hogy az egyetlen amit tenni lehet, az az ellenállás, ami nem kis feladat, hisz a muszlimok “100-szor olyan gyorsan szaporodnak”, mint a fehér emberek.

Ezt követte Borbély Zsolt felszólalása, aki azzal próbált rákontrázni az előtte szólóra, hogy ma a migrációt ellenző szülőktől még a gyerekeiket is elvehetik, sőt, szerinte már akkor is elvehetik a gyerekeket, ha a szülők nem fogadják el eléggé a homoszexuálisokat.

Bayer Zsolt első felszólalását egy Babits-idézettel indította:

“Én katolikus vagyok, azaz hiszek a nemzeteken felülálló, egész világnak szóló, katolikus igazságban! (…) Magyar vagyok: lelkem, érzésem örökséget kapott, melyet nem dobok el: a világot nem szegényíteni kell, hanem gazdagítani”

Végül a publicista hozzátette, hogy ezek a szavak ma is iránymutatást adnak, csak a katolikust ki kell cserélni keresztényre.

“A közeljövőben egy dolog fogja eldönteni Európa sorsát, hogy sikerre visszük a nemzeti reneszánsz ügyét, vagy el fogunk bukni. Ebben Közép-Európa fényévekkel jobban áll, mint a Nyugat, és hosszú évszázadok után most jön el, hogy jobb helyzetben vagyunk. Mérhetetlen ostobaság lenne elherdálni ezt az előnyt” – fejezte be Bayer az első felszólalását.

Mikor másodszorra kapott szót a fideszes publicista, már a klímaváltozásról, jobban mondva egy Jorgen Randers nevű norvég klímastratégia-professzorról kezdett beszélni, aki pár nappal ezelőtt adott interjút a hvg.hu-nak. Az interjúban kifejtette a professzor, hogy a fejlett világ államainak át kellene térniük az egy gyermekes családmodellre, mivel ezeknek az országoknak a legnagyobb az egy főre jutó fogyasztás.

Bayer ezzel kapcsolatban a tőle megszokott undorító stílusban elmondta, hogy a professzor édesanyjára eresszenek rá egy bikát, Jorgen pedig egyszerűen haljon meg:

“Ez a klímastratégia-professzor kifejtette megrendülését afölött, hogy a magyar kormány a magyar népesség szaporulatának irányába tesz lépéseket. Szerinte ez rettenetes, és ilyet csak Ceausescu Romániájáról és a mai Magyarországról olvasott. (…) Ideje lenne akkor, hogy Jorgen elvtárs Norvégiából – hogy eresztenék rá édesanyjára a bikát – is távozzon az élők sorából, és így csökkentse az ökológiai lábnyomát.

Bayer reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy az elkövetkező évtizedekben leáldozik ezeknek “a küldetéstudatos, idióta elmebetegeknek, és a keresztény európai fehér ember újra hajlandó lesz szaporodni”.

Hozzátette, hogy szerinte inkább azzal billenne helyre a világ egyensúlya, ha a fejlettebb országokban a fehér bőrű, keresztény családokban lenne 4-5 gyerek, és Afrikában térnének át az egygyermekes családmodellre.
A fideszes publicista ezen kijelentései eléggé rossz időket elevenítenek fel, korábban hasonló ideológia szerint irtották ki a náci Németországban például a zsidókat és mindenkit, aki nem a birodalom felsőbbrendű fajához tartozott, hisz szerinte csak a keresztény fehér embernek kellene “szaporodnia”.

“Itt, ahol minden adott ahhoz, hogy sok gyereket neveljenek fel, nem méltóztatnak szaporodni az emberek, de ott, ahol semmi nem adott, ott meg 8-10-et is szülnek. Ez elmebaj.”

Bayer azt is mondta, hogy a 20-30 évvel ezelőtti európai értékekhez kéne visszatérni, amik közé tartozik a nemzet, a hazaszeretet, a férfiasság a szólásszabadság, a demokrácia és az, hogy két nem van. Ezzel szemben szerinte ma az számít európai értéknek, hogy mindenkinek mindent szabad, hogy nincs férfi és nő, és hogy annál jobb, minél távolabb kerül az ember a gyökereitől és minél inkább nem tartozik sehová.

“Párizsban két éve egy muszlim bemászott a szomszédjához, egy idős francia nőhöz, agyonverte, kidobta az ablakon, most pedig felmentették, mert sok marihuánát szívott, és nem volt beszámítható. Ezek az európai értékek? Akkor én ezeket az európai értékeket leszarom! Én maradok ebben a kutyaszaros Ázsiában, és ragaszkodom a 20-30 éve még európai értékeknek számító értékhez.

Ki kell tudni mondani, hogy köszi szépen, nem kérünk belőletek, nem kérünk az értékeitekből, nem érdekelnek a felvonuló ratyik!

Isten, haza, család, ezek a tökös európai értékek.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!