Lopott árammal töltötték a vibrátort? Szexkuckó lehetett Lajcsi lakóparkjában!

Kéjbarlang működhetett Lagzi Lajcsi tatai lakóparkjában, ahol a hatóságok szerint a mérőórákat megkerülve használták a gázt és az áramot. Ez a zenész áramlopási ügyének legutóbbi tárgyalásán derült ki. A harmadrendű vádlott, a tatai lakópark egyik társasházának egykori közös képviselője azzal a védekezéssel állt elő, hogy az épület egyik lakásában szerelmi fészek működött, és szerinte talán az egyik alkalmi vendég babrálhatta meg a mérőórákat. Az, ahogy a lakást a volt közös képviselő, Cs. Csaba leírta, mindenképp figyelemre méltó.

„A plafonon tükör volt, vörös függönyök és drapéria mindenütt, hangulatvilágítás, jakuzzi a fürdőszobában. Szexuális segédeszközök, óvszerek minden fiókban.”

Hogy mennyire életszerű, hogy egy szexuális találkozóra érkező vendég a villanyórát kezdje manipulálni, abba most ne menjünk bele, de a volt közös képviselő beszámolója a helyiségről elég részletes és szemléletes ahhoz, hogy feltételezzük: mindezt a férfi nem csak kitalálta.

Márpedig ha így volt, akkor felvetődik, hogy Lajcsi vajon tudhatott-e a kéjbarlang létezéséről. Erre a kérdésre a zenész azt mondta, fogalma sem volt, hogy a társasházban egy ilyen jellegű lakás üzemel. Ez viszont azért is furcsa, mert Lajcsiról köztudott, hogy üzleti ügyeit mindig rendkívüli alapossággal kezelte, a közös képviselő pedig azt állítja, hogy a lakásban rengetegen megfordultak.

Elképzelhető lenne, hogy az alkalmazott tudott a szexkuckóról, de a főnöke, Lajcsi nem?
Az áramlopás megítélésének szempontjából ennek a kérdésnek csekély a jelentősége, de mindenképp érdekes adalékot jelent az eddig is már fordulatokban bővelkedő ügyben.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!