Orosz pornóoldalt reklámozott a Fidesz-közeli alapítvány

Az egri székhelyű Heves Megyei Vállalkozás- és Területfejlesztési Alapítvány (HMTVA) meglehetősen furcsa linkkel jelezte a honlapján, hogy milyen szuper nemzetközi kapcsolataik vannak.

Konkrétan egy pornóoldalra mutató webcímet adtak meg az egyik társprojektjüknél,

miszerint további információk ott találhatók, mi több, ha valaki részt akar venni a projektben, akkor is ott tájékozódhat – írja az Egri Ügyek.

Ez lenne a kisebbik probléma az alapítvánnyal, a nagyobbik az, hogy szőrén-szálán eltűnt az alapítványnál több mint egy milliárd forint. Az alapítvány nem szűkölködik a fideszes humánerőforrásban, a zűrös időszakban a Farkas Zoltán volt a kuratóriumi elnök, akiről köztudott, hogy a fideszes országgyűlési képviselő, Nyitrai Zsolt bizalmasa. Nyitrai azzal került tavaly áprilisban a média középpontjába, hogy Orbán országjáró körútja egri állomásán azt mondta, könnyebb eladni egy mosógépet mint őt.

Farkas Nyitraival együtt ott volt a Fidelitas alapítói között, volt egri bankfiókvezető, egri önkormányzati testületi tag, Fidesz irodavezető, a botrány kirobbanásáig Poroszló alpolgármestere, a Heves megyei közgyűlés egyik bizottságának tagja.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint, a HMTVA-nál gyanúsan eltűnt pénzek kapcsán sikkasztás bűntett gyanúja miatt folytatnak eljárást ismeretlen tettes ellen, a nyomozók az eljárás jelen szakaszában adatokat, információkat gyűjtenek be és tanúkat hallgatnak ki.

farkas zoltan habis laszlo
Farkas Zoltán jobb oldalán Eger Fideszes polgármestere, Habis László látható. Nem lehet tudni, a botrány vajon elsodorja-e őt is.
Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!