Rendkívüli: kivégezte Orbán médiáját a Facebook, fordulópont jöhet

Besokallt a Facebook, nagy lépésre szánta el magát.

Nagyon úgy néz ki, hogy óriási gyomrost kap a kormánypárti fake news média: 13:19-kor az alábbi közleményt jelentette meg a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Mediaworks Hungary Zrt. a Magyar Nemzet honlapján:

“Tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy a Facebook.com letiltotta a Mediaworks Hungary Zrt. által kiadott lapok és hírportálok hirdetési fiókjait. Kiadónk hivatalos érdeklődésére, amelyben a tiltás okára kérdeztünk rá, nem érkezett konkrét válasz. Az elmúlt hetekben a Facebook terveiről érkezett hírek alapján azonban nyilvánvaló, hogy az amerikai cég döntésének politikai, ideológiai okai vannak.

Ennek következtében most a közösségi oldalon olyan hírekre és tartalmakra sem tudjuk felhívni olvasóink figyelmét, amelyeknek nincs semmiféle politikai vonatkozásuk. A Facebook döntésének áldozatul esett többek között a Nemzeti Sport, a mindmegette.hu receptoldal, a likebalaton.hu. programmagazin és számos megyei és városi kiadványunk is.

Több milliós olvasótáborunk azon tagjait, akik az elmúlt években a közösségi oldalon is követni kezdték híreinket, arra biztatjuk, hogy a jövőben ne a Facebookon, hanem kizárólag az eredeti internetes címeken keressék tartalmainkat.”

A tiltás érinti Orbán teljes megyei sajtóját, ami jelentősen hozzájárul a vidéki Magyarország félretájékoztatásához. Bár ezzel nem fog végleg megszűnni az agymosás, ma egy óriási pofont szenvedett el, aminek beláthatatlan következményei lehetnek az EP-választás előtt néhány héttel.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!