Fideszes lakájok foglalják el a budai várat – Rákay Philipnek is jutott egy lakás Orbán közelében. Tippelje meg, mennyit fizet!

Most, hogy lejárt a kilakoltatási moratórium és 2-3000 feleslegessé vált magyar állampolgár kerül(het) utcára, miközben százával állnak üresen az önkormányzati lakások, a volt diszkós, de később már jól fizetett mélymagyar kommunikátor és MTV-vezér Rákay Philip, aki ismeri a viccet, csak nem nagyon szereti, szintén megszerzett egy vári lakást okosba.

Havi 37 000-ért. Műemléképületben. Amit az önkormányzat újított fel. 70 millióért.

A 60 m2-es ingatlan bérletének piaci ára a kiemelt környezetben amúgy kb. 350-400 000 forint. Lenne. Talán még ki is tudná fizetni. Van miből. De minek, amikor a fideszes lakájok még ebben is pitiánerek és rafinált csereingatlanosdival egy átlagos lakás havi rezsidíjáért is ki tudják ügyeskedni a hétköznapi halandók számára még álmaikban sem szereplő cuki vári családi fészket.

Lapinformáció szerint a tulajdonjogot már januárban megzsugázta Philip, amint Bayer kollégája is, mindez viszont csak most bukkant fel a sajtóban s már nem először merül fel a kérdés az egyre-másra kibukó fideszes lakáspanamákat látva, hogy tulajdonképpen mit is csinál a helyi ellenzék, amelynek mégiscsak bennfentesebb rálátása lehet ezen információkra és pofátlanságokra, mint a külső szemlélőknek.

Vajon ők is a sajtóból értesülnek, hogy mi is történik az önkormányzatban, ahol fizetett munkahelyük van a polgárok képviseletével megbízva? Valóban semmi eszközük arra, hogy legalább a hangjukat hallassák, ha már megakadályozni képtelenek ezeket a pofátlan és nyíltszíni korrupciós mutyikat…? Valóban nem tűnik fel, hogy egy miniszter, egy véresszájú zsurnaliszta, egy volt MTV-vezér potom pénzért méregdrága ingatlanokba költözik arrafelé? Hogy lemond az általuk is képviselt önkormányzat több százmilliós műemléképületekről, hogy a Nemzet Veje megvehesse…? S mindezt nem tőlük halljuk elsőként és belekiáltva a világba, hanem a napisajtóból értesülhetünk minderről?

Hát feleim, akkor fel Budára, hátha nekünk is lepottyan valami maradék egy kis önfeladásért cserébe.

A cikk eredetileg a szabadhir.hu portálon jelent meg: Fideszes lakájok foglalják el a budai várat – Rákay 2millió Philip is lenyúlt egy lakást Orbán közelében címmel.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!