Orbán most nagyon mellé fogott: tételesen cáfoljuk mind a 7 pontot, amit meghirdetett

Fotó: REUTERS/Laszlo Balogh - RTX30GQH

Ma programot hirdetett Orbán Viktor az Európa Parlamenti választásokra. Nem sokkal ezelőtt gyülekezett a Bálnában szinte valamennyi Fidesz-prominens, a kormányoldal seggnyalói szellemi holdudvara teljes mértékben felsorakozott, hogy meghallgassa, mis is az utasítást, mit kell május 26-ig szószerint egyformán fújnia mindenkinek.

Orbán előtt Trócsányi László jelenlegi igazságügyminiszter, a Fidesz EP listavezetője mondott beszédet duzzogott egy sort, hogy Magyarországon számon kérik a demokratikus normák megsértését. Aztán megtudtuk Szájer Józsefről, hogy 15 éve képviseli Brüsszelben a Fideszt, hát jobban örültünk volna neki, ha Magyarországot képviselte volna, és túl tudott volna lendülni az Orbán felé érzett szolgalelkűségén.

A totális agyrém azonban csak ezután jött Szijjártó személyében, aki nem kevesebbet állított, mint hogy egy előre kigondolt, megkonstruált világméretű agymosást akartak végrehajtani, aminek a célja egy teljes népességcsere Európában, de ezt Magyarország megakadályozta! Íjnye, eddig ebből jól kimaradtunk, de most legalább  megtudtuk ezt is.

Mindezek után jött a főnök, hogy 7 pontos akciótervével a már csak füstölgő hamuból álló, őrjöngő zombihordák által megszállt Európát megmentse. Nem is teketóriázott sokat, oda vágott az Európai Néppártnak, jól leszocialistázva őket, majd ismertette a hét pontját, amihez egy-egy megjegyzést azért fűzünk:

  1. A migráció kezelését elvenni Brüsszeltől és visszaadni a nemzetállamoknak.
    A migrációt a nemzetállamok kezelik, ők döntenek a határukhoz érkezők elbírálásáról, minden állam eldöntheti, ki az, akinek ad engedélyt,és ki az akit elutasít. Mellesleg, a Fidesz épp most szavazta meg Brüsszelben a közös határvédelem kiterjesztését, úgy ahogy a kormány dönthetett és döntött is ukrán vendégmunkások itthoni alkalmazásáról, vagy éppen Venezuelai migránsok betelepítéséről.
  2. Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására.
    Egyetlen ország sincs erre kötelezve. Arra kérték az országokat, hogy a szolidaritás jegyében segítsék az idegenrendészeti eljárás lefolytatását, arányosan kivéve a részt belőle.
  3. Senkit se engedjenek be Európa területére, akinek nincsenek érvényes személyazonosító iratai.
    Nem szoktak, csak akkor, ha valaki átszökik a határon, és nincs róla senkinek tudomása.
  4. A migránsvízum és migránskártyák megszüntetése.
    Migráns vízum nem létezik, a migránskártya is csak Görögországban, a görögök kérésére. Mivel a nemzetállamok döntenek most is, ahogy Orbán is követeli, a görögök így döntöttek, hogy ők ezt a módszert alkalmazzák.
  5. Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György bevándorlássegítő szervezeteinek.
    Nincsenek bevándorlássegítő szervezetek. Olyan szervezetek vannak, akik a menekültek részére nyújtanak segítséget. A menekült és a bevándorló két külön kategória, bármennyire is akarja Orbán összemosni.
  6. Az EU-ban senkit se érhessen hátrány azért, mert kereszténynek vallja magát.
    Ért valakit?
  7. Bevándorlást ellenző vezetők álljanak az uniós intézmények élén.
    Hogy kik fogják vezetni az intézményeket, azt a következő EP elfogja dönteni, ilyen a demokrácia. Mi is hiába követeljük, hogy Magyarországon korrupciót ellenzőek álljanak az állami intézmények élén. Orbán stratégiája, hogy aki neki politikai ellenfele, azt bevándorlást segítőnek címkézi, ezzel teremtve magának jogalapot a méltatlan támadásokhoz.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!