Három megalázó vereséget szenvedett két hét alatt, a szavazói bizalma is megrendülhet

Orbán legnagyobb hazugsága, hogy ő az ország szuverenitásának a letéteményese, és ő csakis Magyarország érdekeit tartja szem előtt, és nem enged egy jottányit sem, ha valami veszélyeztetné az önállóságunkat.

Szép nacionalista szólam, amely mint tudjuk, minden gazember utolsó mentsvárául szolgál. De Orbán most pontosan ebben, a szuverenitás kérdésében szenvedett megalázó vereséget, rögtön hármat egymás után. Persze, ez sehol  nem jött le a kormánypárti sajtóban, sem a TV2 Tények műsorában.

  1. Az USA-val, mint nagyhatalommal és katonai szövetségessel sokáig nem írta a védelmi együttműködési megállapodást, majd jött az amerikai külügyminiszter, rendre utasította: és csodák csodája, már nem sérti hazánk szuverenitását, hogy amerikai katonák mindenféle engedély nélkül mozoghatnak az országban, és ha bűncselekményt követnek el, akkor ahhoz sincs közünk, majd az USA-ban elbírálják.
  2. Az orosz fejlesztési bank olyan lehetőségeket kapott Magyarországon, mint eddig senki más: mindenféle magyar felügyeleti szerv és hatósági ellenőrzés alól kikerül, a székházat nem ellenőrizhetik a hatóságok, adót nem kell fizetnie és grátisz diplomáciai mentesség is járt a KGB orosz pénzügyi szektor hazai központjának. Mindez, a magyar szuverenitás megőrzésének érdekében.
  3. Az EU-ban meghatározó szerepet játszó Európai Néppárt is meghátrálásra kényszerítette Orbánt, a Brüsszel ellen uszító plakátkampányt abba kell hagynia, és már nem indul a következő fokozat. Persze, Orbán úgy tesz, mintha mindig is ez lett volna a terv, hogy jön az asszonyhitel propagálása. Azt elfelejti, hogy saját maga vázolta fel és mondta el, a most leállított plakátkampány menetrendjét.

Három csata, három megalázó vereség, három nagyhatalomtól.

Orbán bár Európa erős emberének akarja láttatni magát, de komoly vereségeket szenvedett, oda tették, ahova való.

Bár hangosan tud a választóinak a magyar függetlenségről szónokolni, de még sem olyan nagy legény. Az USA-tól fél, Putyintól retteg a sokat szidott EU-ra pedig ha tetszik, ha nem, rá van utalva, sorsát Európa sorsa fogja meghatározni. Lehet hangosan csivitelni a verebek között, de az amerikai sas, az orosz medve, de még a gall kakas is mindig erősebb lesz nála.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!