Vagy aljas, vagy nem tud olvasni: újabb kamu dumát nyomott a szóvivő

MTI Fotó: Kovács Attila

Mint arról már beszámoltunk, az Európai Bizottság kiadott egy magyar nyelvű tájékoztatót, melyben sorra veszik a magyar kormányzati kampány összes hazugságát és mindegyiket egyesével megcáfolják.

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár kedden tartott egy sajtótájékoztatót Budapesten, melyen kifejtette a Fidesz álláspontját az EU-s tájékoztatóval kapcsolatban közölte a 444.hu.

Az államtitkár szerint Brüsszel gyakorlatilag beismerő vallomást tett azzal, hogy állást foglalt a témában.

Kovács szerint ezzel a lépéssel az Európai Bizottság elismerte, hogy a magyar kormány vádjai léteznek.

Azt azonban nem tudni, hogy ezt a következtetést miből vonta le Kovács Zoltán vagy a kormánypárt bármely tagja, hisz ha olvasták a “Tények az uniós migrációs politikáról” című tájékoztató anyagot, akkor abból pont az ellenkezője vonható le.

Tehát a kormánypártban vagy a szövegértés megy nehézkesen, vagy egy újabb hazugsággal álltak ki a közvélemény elé, hisz a Bizottság tájékoztatója egyértelműen megcáfolt minden Fideszes hazugságot.

Ráadásul nemcsak behazudták, hogy ‘Brüsszel beismerő vallomást tett’, de Kovács egyúttal azt is bejelentette, hogy Orbán Viktor miniszterelnök levelet fog küldeni minden választópolgárnak azért, hogy tájékoztassa a magyarokat mire készül Brüsszel!

Keményen helyretették Orbánt: pontról pontra cáfolják a hazugságait

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!