Hiába görcsöl Orbán, nem jönnek a négyes ikrek

Debrecen, 2016. december 19. A 2016. november 24-én született négyes ikrek a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nõgyógyászati Klinikáján december 19-én. A három kislány, Jázmin, Flóra és Boglárka, valamint a kisfiú, István, természetes úton fogant. Érdekesség, hogy a gyerekek édesapja, Boda István maga is négyes ikrek egyik tagjaként született harminc évvel ezelõtt a debreceni klinikán. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
A Fidesz folyamatosan azt hangoztatja, hogy Magyarországon világszínvonalú az egészségügy, nagyszerű az oktatás és folyamatosan nőnek a bérek. Mindezek ellenére továbbra is rengetegen hagyják el az országot, és a tavalyi népességcsökkenés volt az elmúlt 70 év harmadik legnagyobb esése – írja közleményében az MSZP.

“Ha valóban minden olyan szép és jó, mint ahogy azt a Fidesz állítja, akkor miért vándorolnak el folyamatosan a hazánkból, és miért születik évről évre kevesebb gyermek?Ki terjeszti a fake news-t? Az Orbán-kormány vagy a KSH?”

– teszik fel a kérdést a szocialisták, majd hangsúlyozzák:

“Annak érdekében, hogy hazánk ne üresedjen ki, Magyarországon is meg kell teremteni az európai életszínvonalat, ezért kell létrehoznunk az emberek Európáját, a szociális Európát.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!