Majd lenyeli a bajszát, úgy retteg Kövér: fizikai erőszaktól félti a fideszeseket

Köteles Lacinak nagyon úgy tűnik, hogy inába szállt a bátorsága az ellenzéki együttműködéstől.

Nem tartja kizártnak Kövér László, hogy fizikai erőszak érje a kormánypárti képviselőket a parlamentben, miután a szerinte “józan eszüket elvesztett ellenzékiek” már nem tudják érzékelni a jog és jogszerűtlenség határait.

A házelnököt a hvg.hu kérdezte a házszabályok szigorításáról. Mint azt korábban megírtuk, hétfőtől új szabályok vannak érvényben, most már nem csak a “sima” látogatókat vagy az újságírókat, hanem az Országgyűlésben dolgozókat is átvizsgálják a beléptetőkapuknál. Ez egyet jelent azzal, hogy ezentúl az őrök is kénytelenek lesznek egymást ellenőrizgetni és zsebét pakolászni.

A képviselőknek egyelőre még elég lesz a kártyájukat felmutatni, ha be akarnak lépni az épületbe, de Kövér azt mondta, ez is szigorodhat, amennyiben indokoltnak tartja. A házelnök azt is elmondta, mindent meg fognak tenni azért, hogy a december 12-i “rendbontáshoz” hasonló események többet ne fordulhassanak elő. Remek, ezek szerint majd biztos módja lesz rá Kövérnek,

hogy többet ne csalhassanak a szavazások alatt.

“Az ellenzéki képviselőknek elmentek otthonról, elgurult a gyógyszerük, és miközben döngetik a mellüket, hogy ők a demokraták és a jogállamiság védői, fogalmuk sincs, fel sem fogják, hogy a cselekedeteik, gesztusaik mekkora kárt okoznak”

– mondta még Kövér (majd ellenőrizte, hogy megvan-e még a bajsza a nagy rettegésben).

Nagyon elkezdtek rettegni a néptől Orbánék, sosem látott szigorítások jönnek

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!