Úgy kellenek Orbánnak mint egy falat kenyér: gyökerek a gyökereknél

Mint a dögkeselyű csapott le a Mi Hazánk mozgalom a Jobbikra és annak szavazóira, miközben a párt a megszűnés határán van a kiszabott ÁSZ bírságok miatt. Felerősödött a hangjuk, magabiztosak lettek, ami nem kicsit köszönhető az egyre inkább meglátszó kormányzati hátszélnek.

Ne is legyen senkinek kétsége: a Fidesznek szüksége van arra, hogy legyen a magyar közéletben egy vállalhatatlan, teljesen szélsőjobboldali párt, amihez képest úgy néz ki, hogy ő középen helyezkedik el. Amíg a Jobbik ezt megtette, nem volt vele semmi baj. Amint elkezdte veszélyeztetni a Fidesz centrális helyét, szőnyegbombázással támadták a pártot, és úgy tűnik, sikerült is a földig rombolniuk. Jelen pillanatban a megszűnés határán billeg a párt.

Dúró Dóra a Mi Hazánk mozgalom elnökhelyettese pedig a sajtótájékoztatóján meg is adta Orbánnak amire szüksége van, visszatért a Jobbik megerősödését jelentő gyökerekhez:

az elnökhelyettes hangsúlyozta: pártjuk az egyetlen párt, amely szerint van cigánybűnözés”. A Mi Hazánk a harmadik gyermektől munkához kötné a családtámogatást, korrupcióellenes ügyészséget hozna létre, népszavazást tartana az EU-tagságról és – bevezetné a halálbüntetést.

Így kell ezt csinálni, szépen kimondatni valakivel jó pénzért a vállalhatatlant, és utána körbenézni ártatlan tekintettel: Ugye, hogy mi milyen kulturáltak vagyunk? Ja, hát ezekhez képest nem nehéz.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!