Újra megy a szemétkedés: Hadházyval akartak most kiszúrni

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő Facebook-on osztott meg egy bejegyzést, melyben elégedetlenségének ad hangot, mivel ma tárgyalnák a az MTVA-ban történteket és az Országgyűlési Mentelmi Bizottság elnöke csak az ülés kezdete előtt alig 21 órával szólt erről neki.

A független képviselő Facebook-posztjában kiemeli, hogy ha legalább 1 nappal korábban szólnak neki, akkor el tudna menni az ülésre, de mivel arról kevesebb mint egy nappal korábban szóltak, külföldi tartózkodása miatt nem tud elmenni.

“Szeretem ezeket a kis szemétkedéseket,”

kezdi Facebook-bejegyzését Hadházy Ákos, majd azzal folytatja, hogy

“csak tegnap este fél hétkor küldenek egy mailt, hogy ma fél kettőkor tárgyalnák az MTVA-ban történteket a mentelmi bizottságban. Ha csak egy nappal korábban szólnak, talán ott tudnék lenni.”

Szél Bernadett közösen küld levelet az ülésre Hadgházy Ákos független képviselővel, melyben kijelentik:

“Az alig 21 órával az ülést megelőzően, kizárólag e-mail útján megküldött értesítés, illetve a többszöri sikertelen próbálkozás az ügy személyes jelenlétünk mellett zajló megtárgyalásának elnapolására halaszthatatlan hivatalos program, illetve külföldi tartózkodás okán nem teszi lehetővé az ülésen való részvételünket, egyúttal súlyosan aggályos a mentelmijog-sértés elbírálásának komolyságát illetően.”

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!