Ijesztő fejlemény: Polt Péter már bármit meg mer tenni

Hétfőn döntött az ügyészség, melyben kimondta, hogy az MTVA székházban az ellenzéki képviselőkkel szemben alkalmazott erőszak jogos volt. Ráadásul még a képviselők ellen indult nyomozás közérdekű üzem megzavarása miatt – közölte a 444.hu.

Ezután tett közzé Hadházy Ákos egy Facebook bejegyzést, melyben arra kéri követőit, hogy aki csak teheti vegyen részt a szerdán megrendezésre kerülő tüntetésen. Mint írja, tudja, hogy vannak akik úgy vélik egy tüntetés nem old meg semmit.
“Pedig egy százezres tüntetés sok mindent megoldhat. De az igaz, hogy EGY tüntetés szinte soha nem elég. SOK és FOLYAMATOS tüntetés igenis gondot okoz a kormánynak és segít megvédeni a kormánykritikus politikusokat”

A független politikus Polt Péterről is ír bejegyzésében: “Eddig ‘csak’ passzívan védte a barátját, azaz nem indított, vagy leállított nyomozásokat a kormányt érintő legnyilvánvalóbb lopásoknál. Most viszont megtagadta a kormányt bíráló képviselők védelmét, zöld utat adva az ellenük irányuló agressziónak. Ami még súlyosabb, hogy egészen nonszensz jogi érveléssel (ezt régen koholt vádaknak hívták) nyomozást indít ellenük. Ez sokkal súlyosabb lépés annál, hogy Ön legyintsen azzal, hogy ‘úgyis tudtuk, hogy ez lesz’.”

Szerinte az az állítás sem helytálló, miszerint ő és politikus társai megzavarták volna egy közérdekű üzem működését.
“Közérdekű üzem megzavarása nem merülhetett fel, hiszen a képviselők nem az elektronikus hírközlő HÁLÓZAT, hanem a SZOLGÁLTATÓ épületébe mentek be.”

“Az viszont egészen ijesztő, hogy Polt ennek ellenére meg merte tenni, amit tett.” – írja a politikus közösségi oldalán.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!