Szívmelengető dologra szánta rá magát az apa, nagy szükség van arra, amit elkezdett!!!

Nem kell ecsetelni, milyen körülmények uralkodnak a magyar kórházakban. Aki nem a miniszteri VIP ellátásra jogosult, tökéletesen tisztában van vele. Az egészségügyi költségvetéshez képest fillérekből megoldható lenne az egyik probléma, mégsem teszik.

Gyakran a gyermekeik mellett a kórházban bent maradó szülők a földön alszanak, maguknak hoznak be fekvőalátétet, hogy legalább ne a hideg kövön kelljen feküdniük. Orosvári Zsolt sárbogárdi édesapa hároméves kislánya nemrég jött ki a kórházból, a látogatás során szembesült vele az apa, hogy  több édesanya a földön fekve vagy egy székeken nyomorogva tudja csak az éjszakát a gyermeke mellett tölteni. Ekkor határozta el, hogy összecsukható tábori ágyakat adományozna a kórházaknak, hogy véget vessen ennek a lehetetlen állapotnak!

– Kiakadtam, mert láttam ott egy édesanyát, aki a hat hónapos gyereke mellett volt, akit három óránként szoptatnia kellett – mesélte az édesapa az RTL Híradónak.

A Facebookon kezdte el az akciót, amiben összecsukható ágyakra gyűjt, kezdetben csak a székesfehérvári kórháznak indította az akciót, ma már az összes többi kórház számára is gyűjt.

Az RTL Híradó adása itt elérhető:

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!