Kálmán Olga megmondta a tutit, ő már csak tudja

Gulyás Márton Partizán című online műsorának vendége volt Kálmán Olga az ATV és a Hír TV egykori műsorvezetője, akivel az elmúlt tíz év ellenzéki politikáját beszélték át. A volt televíziós műsorvezető erősen kritizálta a jelenlegi ellenzéki pártokat, akik szerinte önállóan nem nagyon mutatnak hajlandóságot kiállni bármilyen ügy mellett.

A heti téma ami apropóján behívták Olgát, az arra próbált fényt deríteni, hogy “miért üresedett ki ennyire az ellenzéki politizálás”!? Ki más tudhatná ezt jobban, mint ő, aki az ATV-től a HírTV-hez igazolt, most pedig az egykor bojkottált és utált Jobbik online műsorában dolgozik. Nem nagyon van olyan politikai nézet, amivel nem tudott azonosulni az elmúlt pár évben. Ilyen kemény gerinccel még az M1-re is van esélye.
A volt műsorvezető elmondta, hogy az elmúlt tíz évben Ő azt tapasztalta, hogy míg a Fidesz ért a nép nyelvén, tudja mikor mit kell mondani, jól csűri-csavarja a dolgokat és képes rámutatni egy ellenségképre, amire az emberek felfigyelnek, addig szerinte ez az ellenzékből hiányzik.

Kálmán Olga elmesélte, az ATV-nél és a HírTV-nél is kitalálták melyik aktuális politikai hírt szeretnék feldolgozni, és Ők telefonáltak az ellenzéki pártok sajtósainak, hogy szeretnék ha tennének valamit az üggyel kapcsolatban és valaki felszólalna.
Tehát míg a Fidesz napról napra kiáll az emberek elé és elmondják a véleményüket, úgy tesznek mintha fontos lenne számukra az amiről beszélnek, addig az ellenzéket úgy kell noszogatni, hogy tegyenek valamit.

“A legelső kérdésre visszakanyarodva, hogy mikor kezdődött ez a sete-suta politizálás – és akkor még finoman fogalmaztam -, én még az előző munkahelyemnél is már azzal kínlódtam, hogy voltak ügyek, voltak témák, hírek, és ezekhez kerestünk szereplőket. Tehát nem az volt, hogy a bőség zavara, hogy pezseg-nyüzsög az ellenzék – ha a 2010 utáni időszakról beszélünk -, és karolja fel az ügyeket és nem tudunk választani, hogy most melyik párt politikusát hívjuk mert jobbnál jobb nyilatkozók vannak a nap folyamán (…) nem hébe-hóba, hanem napi szinten fordult elő az elmúlt legalább tíz évben, hogy mi szóltunk a pártok sajtóosztályainak, hogy este nagyon szeretnénk foglalkozni az aktuális üggyel.” – mondta Kálmán Olga

A volt műsorvezető az interjú során elmondta azt is, nagyon hiányzik neki, hogy újra képernyőn legyen és kérdezhessen az aktuálpolitikáról de jelenleg csak az online megjelenést tartja szem előtt, mivel szerinte elég kevés olyan média van aki kapna utána. Gulyás Márton szerint Olga “politikai kockázat” a médiában, és ezért félnek alkalmazni őt.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!