Bolhacirkusznak nevezte a Gruevszki-ügyet a fideszes politikus, Orbán lenne a bohóc?

FORRÁS: MTI / BODNÁR BOGLÁRKA

Halász János kedd este a Hír TV-ben beszélt arról, hogy értetlenül áll az előtt amit az ellenzék csinál. Nem érti, hogy miért kell a Gruevszki-ügyről beszélni, miért ezt erőlteti az ellenzék, amikor sokkal fontosabb témák is vannak, mint például a menekültválság.

A Fidesz frakciójának szóvivője elmondta, hogy az ellenzék hergeli a népet ezzel a nem is fontos hírrel, miközben az igazi veszélyt az országra és európára az illegális migráció jelenti.

Halász továbbá rávilágított arra is, hogy az egész Gruevszki-ügy miről is szól valójában: Gruevszki egy bevándorlásellenes néppárti politikus, akit a választáson legyőzött Zoran Zaev. Az új miniszterelnök támogatja a migrációt valamint Soros György befolyása alatt áll, és ezért most üldözi ellenfelét.
Nem kérdés számára, sem a Fidesz számára, hogy meg kell adni a lehetőséget a hazájában üldözött volt miniszterelnöknek, hogy menedékkérelmet nyújthasson be Magyarországon.

A politikus szerint ha a teljes képet nézzük, akkor ez egy egyszerű jogi kérdés amivel nem is kéne foglalkozni, de az egész ellenzéki politika bolhacirkuszt csinál ebből az ügyből.
Halász a beszélgetés során megerősítette, hogy a parlament nemzetbiztonsági ülésén arról beszéltek, hogy zajlik a menekültjogi eljárás, ami egy elhúzódó eljárás lehet.
Ennek ellenére az ülést követően bejelentették, hogy megkapta Gruevszki a menekültstátuszt.

Nos, ha még távolabbról nézzük a dolgot mint Halász János, akkor azt láthatjuk, hogy van egy másik ország volt miniszterelnöke, akit hazájában börtönbüntetésre ítéltek. Ezt az embert több országon át magyar diplomata autókkal Magyarországra hozták úgy, hogy még útlevele sem volt. A “többi” útlevél nélküli menekülttel ellentétben, ennek az embernek nem kellett tranzitzónában kivárnia, hogy megkaphassa a menekültstátuszt, ő Budapesten egy szállodában várakozhatott, míg nagyjából egy hét alatt elbírálták ügyét. Most pedig a kormány az egyre duzzadó nemzetközi botrányra azt mondja, nem is lényeges az egész, inkább foglalkozzunk az illegális migrációval ami sokkal nagyobb probléma.

Na de kérem, mi ez ha nem illegális migráció? Ráadásul épp azok avatkoznak bele egy másik ország szuverenitásába, akik mindig harcolnak az ellen, hogy mások beleszóljanak a belügyekbe.
Tehát minden csak nézőpont kérdése, hogy ki milyen messziről nézi a teljes képet.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!