Durva szavakat mondtak Polt Péterre, de Orbánt sem kímélték

Fotó: Beliczay László / MTI

Vasárnap tartott közös sajtótájékoztatót Hadházy Ákos és Fekete-Győr András a Momentum Mozgalom vezetője, ahol közös akciójukról beszéltek. Fekete-Győr András elmondta, hogy az elmúlt időszakban Hadházy Ákos kezdeményezését támogatva gyűjtött aláírást a Momentum Mozgalom annak érdekében, hogy mihamarabb meglegyen az egymillió aláírás és csatlakozni tudjunk az Európai Ügyészséghez.

A Momentum vezetője szerint a magyarországi korrupció a Legfőbb Ügyészség mulasztásainak és Polt Péternek köszönhető, ezért beszédében nem is kímélte Poltot.

“A Legfőbb Ügyészség vezetője, Polt Péter, aki maga is legalább olyan takonygerincű ember, mint Orbán Viktor maga. Magyarország Bulgária után a legkorruptabb ország ma Európában. Ez többek között a Legfőbb Ügyészség mulasztásának és Polt Péternek köszönhető. Mi a Momentumot többek között azért kezdtük el csinálni, mert mi olyan országban szeretnénk és fogunk is élni, ahol a korrupciót gyökeresen irtják, ezt pedig felülről kell elkezdeni.”

Fekete-Győr András továbbá elmondta, hogy az aláírásgyűjtést támogatva kísérte végig a Momentum azt a kocsit is, amin a miniszterelnök képe látható. Valamint hozzátette, hogy “Orbán Viktor az európai adófizetők pénzét ellopja és ahelyett, h Magyarország felzárkóztatására, felvirágoztatására fordítaná, Mészáros Lőrincre, Tiborcz Istvánra és saját magára költi.”

Hadházy Ákos tájékoztatása szerint már 280 ezer aláírás gyűlt össze az elmúlt két hónapban, valamint mindketten bíznak abban, hogy továbbra is hasonló ütemben tudják gyűjteni az aláírásokat és hamarosan meglesz az egymillió.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!