Már csak hetei vannak hátra, volt aki sejtette

Ugyan a felesége macskáját magánrepülővel vitette állatorvoshoz, azonban az ő problémáján már sem a magánrepülő, sem az orvosok nem tudnak segíteni. Nemrég írtunk Andy Vajnáról, hogy bizony kiesett Orbán kegyeiből, és jelentős veszteségeket szenvedhet el nemcsak a média, de a kaszinó érdekeltségei területén is. Hogy ennek pontosan mi van a hátterében, azt csak az érintettek tudhatják.

Most viszont úgy tűnik, visszafordíthatatlanul megpecsételődött a sorsa: a villájában összeült a TV2 új menedzsmentje, a szivarfüst ködén keresztül pedig többek láthatták Vaszily Mikklóst, az Echo Tv új vezérigazgatóját. Neki állítólag fontos szerepe lesz abban, hogy a TV2 Média Csoport Zrt. Vajna irányítása alól átvándoroljon Mészáros Lőrinc közelébe. E mellett, feladatul kapta még azt is, hogy az épülő kormányzati médiaholdingba beillessze az Echo TV-t és a Hír TV-t.

Így az új tulajdonosok személyén keresztül belelátnak majd a TV2 működésébe, és persze a kellő irányba is tudják terelni, amivel -legalábbis a hírműsorok terén- eddig sem volt probléma kormányzati oldalról. Mindez azt is jelenti, hogy a tulajdonosváltás január végéig lezárulhat, tehát Vajnának csak hetei vannak hátra a TV2 élén, és ha szerencséje van, 20 százalékot tarthat meg a cégben.

A közelmúltban írtunk róla, mi állhat Andy Vajna térvesztésének a hátterében:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!