Sikerült megszorongatni Orbán tökeit: meglesz az egymillió aláírás – a Fidesz bevetette a nagyágyút

MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

Az Európai Unió 28 tagállama közül eddig 22 csatlakozott az Európai Ügyészséghez, melytől úgy fél a magyar kormány mint a tűztől. Magyarország mellett csak Lengyelország, Svédország, Dánia, Írország és az épp EU-ból kilépő Anglia nem csatlakozott.

A “Ne hagyjuk büntetlenül!” nevű kezdeményezés keretében hazánkban is gyűlnek az aláírások, méghozzá olyan ütemben, hogy optimista becslések szerint meglesz az egymillió! Ha ez sikerül, nem Polt Péteren fog múlni, hogy milyen korrupciós ügyeket göngyölítenek fel Magyarországon.

Hadházy, az aláírásgyűjtés kezdeményezője az Indexnek adott nyilatkozatot, melyben azt mondta, hogy az október 22-én összesített adatok alapján az ellenzéki pártok segítségével együtt, 120 ezer aláírást sikerült már összegyűjteni.

Mindezt megérezte a Fidesz is, és bevetette a “nagyágyúját.” Vagyis Thürmer Gyulát. A Munkáspárt oldalán így írnak az aláírásgyűjtésről:

“A liberálisok kedvenc témája az Európai Ügyészség ügye, mondván, hogy ha csatlakozunk, egycsapásra megszűnik minden rossz, nem lesz korrupció sem. A korrupciót minden országnak magának kell megoldani. “

Bárcsak olyan országban élhetnénk, ahol a független hatalmi ágak ezt lehetővé tennék, de sajnos ez nem így van. 22 országban már működik az Európai Ügyészség, ideje nálunk is rendet tenni!

Ha sikerül megközelíteni a kitűzött célt, az egymillió aláírást, és Magyarország csatlakozik az Európai Ügyészséghez, akkor fény derülhet Orbánék összes szélhámosságára, mely akár a Fidesz végét is jelentheti.

Ezért lenne fontos a csatlakozás, és ezért fél ennyire a magyar kormány. Oszd meg ezt a cikket, hogy minél többen lássák, mi is a kezdeményezés célja!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!