A városvezetés hihetetlen megoldást talált ki a Hős utcai problémákra!

Fotó: Balogh Zoltán / MTI

A magyar rendőrség kudarca az, ami a Hős utcában történik. A TEK főhadiszállásának szomszédságában lévő telken működik Budapest egyik legrosszabb hírű drogtanyája, melyet hónapok óta próbál az önkormányzat és a rendőrség felszámolni, ám most úgy látszik megtalálták a megoldást, adta hírül a Magyar Idők.

A hírhedt Hős utcai drogközpont azóta is töretlen sikerrel dübörög, hogy hónapok óta folyamatos razziákat tart ott a rendőrség. Hiába fogtak már el rengeteg kábítószer használót, a dílereket valamiért nem sikerül kézre keríteni.

A legújabb javaslat alapján most egy 3 méter magas fallal zárnák körbe a kérdéses területet. Lényegében a megoldás annyiból áll, hogy ha nem látjuk, akkor már nincs is semmi probléma.
Tervek szerint a lakótömbbe egy kapun keresztül lehetne majd csak bemenni, ahol őrök regisztrálnak minden be- és kimenő embert. Így elvileg csak a lakástulajdonosok, az igazoltan a társasházban élők, a bérlők és a hozzájuk érkező látogatók mehetnek majd csak be. Tehát igazából bárki, csak regisztrálva lesznek.

A lakók azonban úgy vélik, ezzel a tervvel akarják rávenni őket, hogy áron alul adják el lakásaikat azaz, átlagosan 3-3,5 millió forintért adják el az önkormányzatnak. Ha sikerül minden lakást felvásárolni, utána lebontják a kérdéses területet és sportközpontot építenének a helyére.
A megoldás amit a Fideszes városvezetés tervez, nem áll másból, minthogy először rejtsük el, aztán építsünk oda mást, így lényegében a Hős utcai probléma megszűnik. A baj csak az, hogy így vélhetően máshova települnek majd át a dílerek és velük együtt minden baj is, ami eddig a Hős utcában volt.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!