Ünneplitek a rászorulók segítését? Mivel, hajléktalanerőszakkal, barmok?

Fotó: AFP PHOTO / Christof STACHE

A rászorulók sikeres támogatását hirdető rendezvényekre, nettó 11 milliárd forintot költ majd a kormány. Több száz fős konferenciákat tartanak majd, ahol két uniós sikerprogramot ünnepelnek meg, tudta meg a 24.hu.

Mindkét program futamideje 2014 és 2020 között van és mindkettőt Európai Uniós pénzből finanszírozza a kormány. Az egyik ilyen az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP), a másik pedig a Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Program (RSZTOP).

Utóbbi az a program, melyben rászoruló családoknak olyan juttatásokat adnak, mint például az élelmiszercsomagok. Természetesen a Fidesz ezt is kicsit másképp csinálja. Nekik kedvezően, és persze úgy, hogy ne legyen ellentmondásos az általuk meghirdetett EU-ellenes kampányukkal.

Ez olyannyira jól sikerült, hogy még az OLAF is vizsgálódni kezdett az ügyben, ugyanis a rászoruló családoknak eljuttatott csomagokra véletlenül elfelejtették ráírni, hogy EU-s pénzből vették őket. Szerencsére az nem maradt azért le róluk, hogy „Ezt a csomagot Magyarország kormánya juttatta el önhöz és családjához”!

Azért valljuk be, hülyén nézett volna ki az, hogy a plakátokon ott virít nagy betűkkel “Állítsuk meg Brüsszelt” közben meg a rászorulóknak adott élelmiszercsomagokon rajta van, hogy az EU-nak köszönhető nem pedig a Fidesznek.

Mindeközben a hajléktalanok táskáit épp krematóriumban égetik. Na, ez a kettős mérce?

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!