Ön magyar ember? Viktor bácsi majd megmondja

Fotó: Beliczay László / MTI

Orbán Viktor tegnap délelőtt tartott beszédet a Budai Vigadó átadásán, ahol kifejtette, micsoda kultúrbéke van kis hazánkban.

Magyarországon inkább kultúrbéke van. Lassan teljes egyetértés formálódik arról, hogy a jövőnket a családra, a munkára és a nemzet újraegyesítésére kell építenünk. Kultúrharc nem Magyarországon, hanem Európában van.

Beszéde vége felé érve a miniszterelnök úr, hogy mondjon valami értelmeset is, kifejtette ki számít ma magyarnak Magyarországon.

“Sokat vitatkoztak Magyarhonban arról, hogy ki a magyar. Van, aki szerint az, akinek a nagyszülője magyar volt. Tetszetős válasz, de a korszellem, amelyet kialakítottunk, a fejlődés, amit megindítottunk, az országépítés és nemzetegyesítés, amelybe belevágtunk, a lelkület, amely magával ragadott bennünket, egy új választ is ad arra a régi kérdésre: ki a magyar? Barátaim, az a magyar, akinek az unokája is magyar lesz. Ennek a háznak az a küldetése, hogy hozzásegítsen bennünket ahhoz, hogy az unokáink is magyarok lehessenek. Legyen ez a hely a magyar népi kultúra főhadiszállása. Legyen az a hely, ahol kitalálják annak a módját, és megtalálják az az utakat, hogy elvihessük népművészetünk értékeit a magyar fiatalokhoz.”

Tehát ha úgy érzi, hogy Ön magyar, akkor azért előbb gondolja végig mindazt, amit e bölcs vezetőnk mondott!

Ha ezek után úgy véli, teljes bizonyossággal meri állítani, hogy unokái is magyar határokon belül születnek majd, akkor kijelentheti, hogy Ön magyar. Gratulálunk!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!