Bukhat a királyi esküvő két héttel a tervezett időpont előtt

A nagy nap május 19-ére van kitűzve, amikor a Windsor Kápolnában örök hűséget fogad(na) egymásnak Harry herceg és Meghan Markle. de a jelek szerint sokan örülnének, ha mindezt megakadályozhatnák.

Előbb Meghan pikáns képeit lopták el egy barátnője telefonjáról és tették fel a netre, majd kiderült, alig néhány nappal az esküvő előtt azt a filmet is bemutatják Angliában, amelyben Meghan egy szexjelenet aktív főszereplője.

A legnagyobb csapás most azonban egy rokontól érkezett: Meghan Markle bátyja írt levelet Harry-nek. Kipakolt a testvéréről. Thomas Markle Jr. egyszerűen arra kéri Harry-t, hogy ne vegye el a húgát:

„Minél közelebb van a királyi esküvő, annál világosabbá válik, hogy a legnagyobb hibát követik el a királyi esküvők történetében” – figyelmezteti Tom Harry herceget, akinek sorait a Blikk idézi.

„Nyilvánvaló, hogy Meghan Markle nem a megfelelő nő számodra. Ő egy érdektelen, sekélyes, öntelt nő, aki viccet fog űzni belőled is és a királyi család örökségéből is” – szögezi le határozottan Thomas, aki természetesen megemlíti, hogy ők meghívót sem kaptak a nagy napra.

„Arról nem is beszélve, hogy a saját családja helyett vadidegen embereket hív meg az esküvőjére. Mégis ki tesz ilyet? A családoddal együtt kellene véget vetned ennek a hamis, tündérmesés esküvőnek, mielőtt túl késő lenne” – olvasható a botrányos levélben.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!