Kopogtak, és Orbán Viktor állt az ajtó mögött – ami ezután történt, az valami egészen elképesztő

Forrás: MTI

Ennek a cikknek a címe legalább annyira hatásvadász, mint Orbán akciója, ami túlmutat a ripacskodás legfelsőbb fokán is.

Forgattak egy videót, ahol Orbán Viktor az ajtón kopogtat, majd fiatalok egy csoportja a teremben megkérdezi tréfásan: “ki kopog?” Ezt követően Orbán a diákok gyűrűjében papol valamit a szabadságról, aztán egy közös fotó készül a miniszterelnökkel.

Ennyi történik a videóban.

Ha azonban elemezzük, hogy mi zajlik a felvételen, látjuk, hogy Orbán az egyik legpökhendibb húzását osztotta meg Facebook-oldalán.

  • Diákokat bírságolnak meg 50 ezer forintokra, amiért tüntetnek, és amiért felemelik a szavukat a jövőjükért. Konkrét elképzeléseik vannak arról, hogy mit szeretnének, hívták is Orbán Viktort, hogy hadd találkozzanak vele, de a kormányfő válaszra sem méltatott.
  • Orbán nem ment el azoknak a fiataloknak az invitálására sem, akik vitára hívták őt.
  • A miniszterelnök összecsődít egy terembe fideszes fiatalokat, akik biodíszletként megmutatják, hogy mennyire mosolygósan, közvetlenül tudnak beszélgetni Orbánnal, és mennyire figyelnek a szavaira, mennyire elégedettek vele.

Az egész videó egy kirakat. Az eseményen érdemi párbeszéd nem zajlott Magyarország fiataljai és a kormányzat között, és amíg a Fidesz van kormányon, ilyesmi nem is lesz…

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!