Az internet leghíresebb macskái I. rész

A macskák egyiptomi felmenőik biztosan örömmel konstatálják kriptájukban, hogy az új generáció, milyen sikeres időszakot él meg. Hiszen a kis házi kedvencek az utóbbi pár évben töretlen sikert aratnak az interneten.

A több milliós nézettségű videókon túl, sokan macskáikból élnek, a macskáknak külön közösségi oldalaik vannak és több ezres, olykor milliós követőt tudhatnak magukénak. Feladatuk nem sok, legyenek cukik, különlegesek, vagy rendelkezzenek egy haszonleső gazdival.

Nézzük csak kik a világ urai!

Pompous Albert sikerének titka selymes-bolyhos bundáján kívül, hogy elképesztően mérges ábrázata van az év minden napján. Egyébként nevét Albert Eistenről kapta, és gazdája olyan jól felfutatta a kis morcost, hogy saját termékei vannak: póló, párna, termosz, telefontok, és minden, amit jól el lehet adni.

Venus sem panaszkodhat közösségi szereplései miatt, Instagramon több, mint egy millió követője van és az ő arcával ellátott zoknik, kiegészítők, naptárak is jó számmal megtalálhatók az interneten. Bár Venus tehetségét nem szeretnénk kérdőre vonni, de azért valljuk be, a sikereit a genetikának köszönheti.

I AM your zoom lens! #inyourface #camerahog #takemypicture #caturday

A photo posted by Venus the Two Face Cat (@venustwofacecat) on

Azért magyar viszonylatban sem vagyunk lemaradva, sőt, ahogy az lenni szokott és szeretjük is firtatni a magyarok igencsak sok mindenben jók, ahogy a magyar macskák is. Legalábbis Erzsi Fenevadova, akinek már könyve is jelent meg Puszi, Erzsi! címmel. Az ő mindennapjait is nyomon követhetjük közösségi oldalain, ahol meglepő őszinteséggel ír, például azt is bevallja, hogy laktózmentes tejet iszik, nehogy befosson.

Megtekintettem a könyvem. Meg vagyok vele elégedve. Remélem, nektek is tetszeni fog. Puszi, Erzsi!

A photo posted by Erzsébet Fenevadova Official (@erzsebet_fenevadova) on

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!