A szocialista politikus végre elmondta az igazságot! Most te is megtudhatod!

MTI Fotó: Bruzák Noémi

Az ATV Egyenes beszéd című műsorában Ronai Egonnak azt nyilatkozta Molnár Zsolt szocialista politikus, hogy a holland-magyar konfliktusnak vannak nemzetbiztonsági kérdései. Molnár Zsolt szerint a magyar kormány olyan, mint az a gépjárművezető, aki az autópályán szembe megy a forgalommal. A nemzeti érdekekre hivatkozva folyamatosan konfliktusba kerül a világ összes jogállamával, ezzel szemben viszont a posztszovjet államokkal, ázsiai országokkal és Törökországgal jó viszonyt alakít ki.
Molnár Zsolt szerint a béka feneke alatt van Magyarország tekintélye.

“A holland nagykövet interjújával kapcsolatban megjegyezte, nem tiszte a nagykövet megvédése, de a szövegben csak az szerepel, hogy az indulatgerjesztés technológiája egyezik meg a fanatikusok indulatgenerálási elveivel. Az állítsuk meg Brüsszelt óriásplakátok, a nemzeti konzultáció, a Sorosozás, az nem más, mint az indulatok felkorbácsolása, és ezek a módszerek hasonlatosak a szélsőségesek módszereihez. A nagykövet mondtában a terroristák és a kormány összevetése Molnár szerint szerencsétlen volt, de az interjú összes többi állítása, azok, amelyek a korrupcióra és a civil szervezetekre vonatkoznak, fontos üzenet egy országnak, különösen, ha egy nagykövet ilyen állításokat megenged magának. Nagyon sokat árt a szöveg a magyar kormány tekintélyének. Molnár szerint az is jellegzetes torzítás, hogy úgy állítják be, mintha Magyarországot érte volna a kritika. Nem Magyarországot, hanem a kormányt bírálta a nagykövet. A bírálat nem a magyar népnek szólt, nem a választóknak, hanem a kormánynak – hangsúlyozta a szocialista képviselő.” – olvashatjuk az atv.hu oldalon. 

A holland-magyar konfliktus kapcsán mindenképpen érdemes meghallgatni Juliana holland királynő beszédét az 1956-os magyar menekültek érkezésének előestéjén. A fordítást magyar feliraton olvashatjuk.

Rónai Egon felidézte, hogy a külügyminiszter (Szíjjártó Péter) azt mondta, hogy Európában soha nem volt még ilyen rossz a biztonsági helyzet. Molnár Zsolt ebben igazat adott a Szíjjártónak, azonban felhívta a figyelmet arra is, hogy nagyon lassan ébredt fel a Fidesz. Több évet kellett várni arra, hogy a Fidesz felismerje, hogy szükség lenne a titkosszolgálatok együttműködésére, a közös határvédelemre vagyis az integrációra a nemzeti különállás helyett. Ez az irány a nemzeti szuverenitás részbeni feladását jelenti. Molnár szerint ki kell mondani, hogy a többi országgal való összefogás nélkül Magyarország nem képes megvédeni önmagát a jelenlegi biztonsági helyzetben.

“Izzasztó kérdésekkel kell majd szembenéznie Rogán Antalnak, mert el kell jönnie a nemzetbiztonsági bizottságba – folytatta Molnár Zsolt. A kötvények ügyében is, mert betörtek egy kötvény forgalmazó céghez, ahol nagyon érzékeny adatokat is őriztek, nem mellesleg ötszázmillió forint is eltűnt.

Molnár Zsolt kijelentette: ő híve az összeesküvés elméleteknek, vagyis egyáltalán nem zárható ki az önbetörés forgatókönyve sem.

Precíz tájékoztatást vár a parlamenti bizottság a rendőrségtől is, alkotmányvédelmi hivataltól is és a minisztertől is. Nem mellesleg a másik ügyben is fontos dolgokat mondhat a miniszter, hiszen M. Richárd, aki részt vett egy balesetben, ahol két ember meghalt, de előtte jelentős büntetőperben érintett volt, aztán szabadult és bizonyos jelek arra utalnak, hogy együttműködhetett a hatóságokkal, hiszen olyan bizalom van M. Richárd valamelyik cége iránt a Fideszben, hogy egy Fideszes rendezvény biztosítására azt kérték fel, nem a rendőrséget. Molnár Zsolt megígérte: vállvetve küzd Szél Bernadettel azon, hogy ezekben az ügyekben derüljön ki az igazság.” – írja az atv.hu.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!