Alpári módon esett neki a jobboldal Kálmán Olgának

Forrás: MTI/Honéczy Barnabás

A kormányközeli Origo méltatlan és gyalázatos módon nyilvánult meg Kálmán Olgával kapcsolatban, amikor azt írta: “A nyugdíjas-kérdés mellett a másik érdekessége Kálmán Olga beszélgetésének maga Kálmán Olga. Ahogy gondolkodik magáról. Mintha tényező lenne. Hogy majd az ő szavát is kiforgatják, és akkor jaj, mit lehet tenni. Nem látja, hogy ő nem tényező, hanem a magyar médiaviszonyok vicces szereplője, akivel azért érdemes foglalkozni, mert szórakoztató? Hogyha egy-egy társaságban csak annyi hangzik el, hogy Kálmán Olga, kitör a röhögés?”

“Tulajdonképpen kezd körvonalazódni, hogy nem véletlenül szidta Vona a nyugdíjasokat. Egyszerűen lemondott róluk. A Simicska-tévé egy másik műsorában ezt egy baloldali, de láthatóan az antiszemita és homofób botrányokkal teli Jobbikot is elfogadó, ellenfél nélkül nagyszájú, de egy nagyobb tudású, határozottabb fellépésű politológustól magát azonnal összecsináló kisújságíró ki is fejti: Budapesten szerinte alig 5 százalékon áll a Jobbik a nyugdíjasok között. Vagyis, nem is kell velük törődnie a Jobbiknak.

A nyugdíjas-kérdés mellett a másik érdekessége Kálmán Olga beszélgetésének maga Kálmán Olga. Ahogy gondolkodik magáról. Mintha tényező lenne. Hogy majd az ő szavát is kiforgatják, és akkor jaj, mit lehet tenni. Nem látja, hogy ő nem tényező, hanem a magyar médiaviszonyok vicces szereplője, akivel azért érdemes foglalkozni, mert szórakoztató? Hogyha egy-egy társaságban csak annyi hangzik el, hogy Kálmán Olga, kitör a röhögés?

Vagyis nem ígérhetjük, hogy nem fogjuk figyelemmel kísérni Kálmán Olgát. Egyrészt szeretnénk abban segíteni neki, hogy legalább feleannyi nézője legyen, mint a vele egyidőben futó, hasonló műsornak, egy szintén ellenzéki televízióban. Másrészt, ha éppen nem a magyar rendőröket okolja a muszlim terrorizmusért, akkor nem elsősorban gyomorforgató a műsora, hanem ellenállhatatlanul szórakoztató. ”

Az Origo arról írt, hogy egykori Heti Hetes-sztár volt Kálmán Olga vendége és Kálmán Olga arról beszélt, hogy Vona Gábor nem szidta a nyugdíjasokat.

Csak kiragadták a szövegkörnyezetéből a Vona Gábor által elmondottakat, és azzal folytatta gondolatmenetét, hogy az ilyen módszerekkel szemben teljes mértékben tehetetlenek vagyunk. Legközelebb lehet, hogy az ő szavait fogják tévesen idézni.

Az Origo még egy olyan mondatot is leírt, hogy: “…Hiszen kevés tévériporternél figyelhető meg jobban a kétségbeesett küzdelem a fizetéséért. A küzdelem, hogy hiba nélkül szolgálja a gazdáját.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!