Baj van a vizeinkkel? Mit tettek Orbánék a csapvízbe?

Képünk illusztráció - a csepeli szennyvíztisztító kép: MTI

2017.07.31. 11:30

Az amerikai Járványügyi Hivatal (CDC) jelentése szerint Magyarországon nem ajánlott a csapvíz fogysztása. A hivatal ezt a figyelmeztetést a közép-európába utazó amerikai állampolgárok számára adta ki, mellyel igencsak összezavarta a magyarokat.

Aki járt már mondjuk dél-Európában, vagy észak-Afrikában, azt nem éri váratlanul, hogy a csapvíztől minimum hasmenése lesz, de a vizek hazájában, Magyarországon, ahol gyakorlatilag a nemzeti büszkeségünk folyó- és fürdővizeinken kívül csapvizünk is, ezért szentségtörés ilyet állítani.

Azt is javasolta a hivatal, hogy ha tehetik, akkor inkább palackozott vizeket vásároljanak, és azt fogyasszák. Vagy forralják fel a csapvizet.

Mondjuk kétségtelenül jobban pörgeti a GDP-t, ha valaki flakonszámra veszi az ásványvizet, szóval vegye csak – de számolnia kell a rosszmájúak által terjesztett pletykával is, miszerint a palackozott ásványvizek nagy része sima csapvíz. Muhahaha. Száradjon csak ki a sok imperialista!

A világgazdaság egyébként megpróbált utánajárni a dolognak, az illetékes magyar hatóságoktól pedig azt a tájékoztatást kapták, hogy vízügyi jelentéseket az USA nem kért, viszont azokat közvetett módon az EU adatbázisaiból megismerhette.

Szóval, akkor most iható a csapvíz vagy sem? Beletettek ezek valamit? Miért nem látjuk Orbánt soha vízközelben? Ugye! Jujuj.

Mondjuk sok mindent megmagyarázna az, ha beletettek volna valamit, amitől eltompulva tapsikál nekik az ország immár 7 éve, de ez maximum az X-akták vonatkozó epizódjaiban történhet meg, ugyanis a magyar víz szigorúan ellenőrzött, a vezetékes ellátás pedig hibátlan. Igyák nyugodtan. (Kivéve az arzénos kutak vizeit. Azt ne igyák. Azzal kínálják meg a váratlanul betoppanó idegent.)

Arra már mondjuk a 444 figyelt fel, hogy ugyanez a hivatal szintén óva inti az egyszeri amerikai turistát, hogy kerülje a majom- vagy denevérhús fogyasztását Magyarországon.

Tradicionális bugaci majomleves szárított csípős denevérszárny-tócsnival. Nyami.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!