Álljunk ki Orbán Viktorért! – Ez a kormány valódi üzenete, elmondjuk miért

2017.06.30. 10:45

A nemzeti konzultációban felmerült témák mentén új kampányt indít a kormány, ennek részeként új közterületi plakátokat is közzétesz – mondta el Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Magyar Időknek.

Az egésznek semmi értelme, a nemzeti konzultációt alig küldte vissza valaki, a javát valószinüleg online töltötte ki ugyanaz a pár tucat fideszes akció-nyugdíjas.

Most ne is essék szó arról, hogy mennyire nézi a polgárokat hülyének a kormány, meg ne kezdjünk bele abba se, hogy mennyire hatja meg a politika iránt minimálisan sem érdeklődő, oda sem figyelő népeket a gyakorlatilag egy bővített mondatból álló üzenet.

Há nehogymá a Soros nevessen má a végén!

A Nemzeti konzultációnak és a hozzá kapcsolódó egész hecckampánynak azt a fantázianevet adták egyébként, hogy “Álljunk ki Magyarországért!” Ami fideszes olvasatban annyit jelent:

Álljunk ki Orbán Viktorért

Miért jelenti ezt? Mert Orbán, akárhányszor támadás – vagyis kritika éri akkor ő és emberei elvékonyodó hangon, görcsös rázkódások közepette habzó szájjal azt hebegik, hogy “megtámadták Magyarországot”.

Ja a faszt. Viktor nem egyenlő Magyarországgal. A magyar kormány nem egyenlő Magyarországgal. Jó lenne már ha felfognák ezt végre.

Íme a TV-spot, amit már fullba nyom a kormánymédia.

A videó a 24.hu-ról származik

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!