Rogánék betörnek a szépségiparba. Harmincezerért vették meg a “helikopteres” cég többségét?

Kép: NAVA

A Cégbíróságon van, jelenleg bejegyzés alatt az a módosítási kérelem, amelyben Rogán Antal felesége Cecília megvásárolja Sarka Kata üzletrészét a Minisztert korábban helikopterező cégben.

A társaság múlt hét elején tartott közgyűlést, ahol a tagok arról döntöttek, hogy Rogánné üzlettársa, Hajdú Péter volt kedvese Sarka Kata a 1,5 millió forint névértékű üzletrészéből 30 ezer forintnyit elad Rogán Cecíliának. Ezzel a tárcavezető neje 51 százalékos tulajdonos lett, vagyis a jövőben számos vállalatot érintő ügyben akár egyedül is döntést hozhat.

Nakama & Partners Kft. tavaly 8 millió forintos haszonnal zárta az évet. Ami nem mondható éppen óriási nyereségnek, az azonban, hogy egy nyereséges vállalkozás többségi tulajdona harmincezer forintért vásárolható meg, az több mint érdekes. Az iratokból nem derült ki, hogy az üzletrész valóban névértéken került Rogánékhoz, azonban semmi nem mutat arra, hogy ennél több pénzt fizettek volna érte. -írta a Magyar Nemzet

Köztudott, hogy Andy Vajna felesége Vajna Timi, Rogán Cecília és Sarka Kata öribarik. És akkor itt van ebből az elragadó trióból most Cecília, az ismeretlen iskolázottságú unatkozó háziasszony, aki most bevásárolja magát a szépségversenyek szervezésében is érdekelt cégbe, így rácsatlakozhat a Vajna féle pénzgyár egyik szabad csöcsére.

Így kell ezt csinálni. Sikeres üzletasszonyt kell csinálni a feleségekből. És amikor megkérdezik, hogy honnan van pénzük Rogánéknak luxusvillára, miért hazudik egy vezető politikus, honnan van pénzük luxustáskára, miből futja egy cégnek a nyeresége egy ötödét arra költeni, hogy helikopterrel szállíttasson egy minisztert, akkor csak annyit kell mondani: “Este minden információt nyilvánosságra hoztam” vagy azt, hogy Hogyhogyhogyhogyhonnan?? A feleségem sikeres üzletasszony. Nem közpénzből gazdagodtunk.Neki megy ilyen jól nem nekem. 

Ja kérem, így már szabad. Így nem közpénz jellegű……

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!