Brutalitás a színfalak mögött: KGB-s módszerek a Mészáros-féle médiánál

A Rambo, a James Bond-filmek porosodó kelléktára volt, amikor a csúnya szovjet titkosszolgálat a hős főhősre aggat számtalan szebbnél-szebb drótot és egy atomvillanásnyi energiát tol a hősbe, aki kicsit megrezzen, de aztán bosszút áll.

Nagy kacaj, de röhejes az egész.

Hát most benn fagyott a kacaj: a 24.hu belső értesülése szerint június elején néhány, Fejér Megyei Hírlaphoz kötődő dolgozót vetettek hazugságvizsgálat alá, azok után, hogy pár héttel korábban a rendőrség már meggyanúsított valakit az Orbán-interjú hekkelési ügyében.

orban interju

Mint ismert, tavaly karácsonykor a miniszterelnöki interjút valaki Orbánt lejáratandó átírta, és a meghamisított szöveg került be a Fejér Megyei Hírlapba. Ezt még kétszer elsütötte egy titokzatos partizán: februárban és áprilisban.

Lőrinc egy újabb, eddig nem ismert arcát, a gátlástalan inkvizítorát villantotta meg és amennyiben mindez igaz – miért is ne lenne -, akkor ne legyen kétségünk afelől, hogy ha falhoz állítások még nem is, körömletépések még jöhetnek a kormányhoz közeli – hacsak nem pont onnan nyíló – hátsó szobákban.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!