Helyreigazító közlemény

Tekintettel arra, hogy a Pesti Bulvár elnevezésű, a pestibulvar.hu domain alatt futó weblapon 2017. május 08-án – Kiszivárgott hangfelvételeket kaptunk: elhagyta a kórházban szülő feleségét az exfideszes – címmel, valamint a 2017. május 09-én – Ennyiért nem tudom megszavazni – címmel megjelent írásokban, valamint az írásokba belinkelt videoanyagokon a lejátszásuk alatt végig látható feliratokon megfogalmazott – Szabó Mihály személyével kapcsolatos tényállítások nem felelnek meg  valóságnak, illetve a cikkben valós tényeket hamis színben tüntettünk fel, a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló 2010. évi CIV. törvény 12. § (1-2) bekezdésének megfelelően az alábbi helyreigazító közleményt tesszük közzé:

A – Kiszivárgott hangfelvételeket kaptunk: elhagyta a kórházban szülő feleségét az exfideszes – című cikkben valótlan a következő mondat tartalma: – Ahogy azt sem, hogy az éppen a harmadik gyermeküket szülő feleségével közölje, hogy elhagyja őt. – állításunkkal szemben ugyanis Szabó Mihály harmadik gyermeke születésénél bent volt a kórházban a felesége mellett, csak úgy mint minden gyermeke születésénél, felesége kórházból való kiengedését követően tértek haza közös lakásukba, ahol harmadik gyermekük nevelését elkezdték. Ugyanezért valótlan az az állítás is, amely mind a két kifogásolt írásnak szerves részeit képező hyperlinkek által elérhető videotartalmakon elejétől a végéig olvasható mondat is: – Feleségének akkor jelentette be, hogy Vargha Nóráért elhagyja, amikor a nő éppen a kórházba ment a harmadik gyereküket a világra hozni –

Valótlanul állítottuk továbbá azt is, hogy Szabó Mihály a feleségével fizettette vissza az általa az édesanyja nevére felvett hitelt. A valóság ezzel szemben az, hogy a Szabó Mihály 50%-os tulajdonát képező ingatlanra feleségével közösen vettek fel hiteleket, melyeknek visszafizetési módjáról a válási eljárás során megegyeztek, azt a bíróság írásban rögzítette, előírva, hogy melyik hitelt ki törleszti, majd a feleknek elszámolási kötelezettséget írt elő.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!